Nie wie co ma robić...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rambo_ruda pisze:hej, nie wszyscy studenci są źli! np jaszkoda kici, ale teraz już przecież będzie tylko lepiej!
Anka pisze:A Ty Iza nie? Ja bym Ciebie widziała
Izabela pisze:Anka pisze:A Ty Iza nie? Ja bym Ciebie widziała
To nie glosowanie, kto gdzie widzialby kogo.
Prosze chetna osobe o zgloszenie sie do sprawowania funkcji koordynatora 3miejskich puchatkow.
Anka pisze:Koordynować w znaczeniu pilnowania wątku i takich tam - mogę. Bo wiem, jaką Ty masz teraz sytuację.
Tylko jeszcze może dzisiaj daj mi urlop, bo nie mam głowy. Jutro założę wątek, którego będę pilnować, uaktualniać itp.
Ok?
Idę nakarmić zoo, i sama w końcu coś zjeść, bo od rana nie miałam czasu.
A Amelia to puchatek marzeń. Wreszcie mam tymczasa bez problemów.
Anka pisze:Statystykę jak najbardziej.
Finanse nie. Dość mam liczenia swoich skąpych
.
Poza tym, jak czytam w centralnym Puchatkowie, generalnie fundusze będą centralne. Natomiast w razie potrzeby dodatkowego wsparcia konkretnego kota zbieramy imiennie na niego.
Ja przez Puchatkowo byłam już wspierana parę razy i działa to dobrze. Myślę tak - jeśli ktoś z Trójmiasta może wpłacać składki jakieś, to na te centralne Puchatki. Bazarki też. Ale gdy będzie nagły przypadek, i Puchatkowo wesprze, ale wiadomo, że potrzeba więcej, wtedy wysiłki idą w tym kierunku.
Tak rozmawiałam z aamms i widzę tego sens. Bo centralna kasa sprawia, że jakieś fundusze w razie nagłej potrzeby zawsze są. Nas jest jednak za mało, żeby jakieś sensowne zapasy mieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 103 gości