Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasiakom pisze:Mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie, że dojedziemy bez problemu. Mam ogromną nadzieję, że kotek spodoba się nowemu domkowi i że się wzajemnie zaakceptują. Boję się nawet pomyśleć o tym, co się stanie, jeśli domkowi nie będzie coś pasowałoPrzecież to cała wyprawa jest. W dwie strony 700km. Jeszcze nigdy nie wydawałam kota na taką odległość. Normalnie wątpliwości mnie dopadają
kalair pisze:Wszystko pokupione.
kalair pisze:Dokładnie!![]()
![]()
Guziczek!!!!
kasiakom pisze:Guzik jest uświadamiany podczas miziania, że wyrusza w podróż życiaspod turkowskiego bloku do kociego raju w Cieszynie
![]()
Guzik jest kotem gadającym. Podczas przemieszczania się po mieszkaniu, podczas mizianek, a także podczas karmienia opowiada mi o wszystkim, co mu się przydarzyłoKochany biało rudy futrzak
![]()
Niestety ma jeszcze lekkie cofnięcia, kiedy za szybko i za gwałtownie do niego podchodzę - to trauma potabletkowa
kasiakom pisze:Guzik jest uświadamiany podczas miziania, że wyrusza w podróż życiaspod turkowskiego bloku do kociego raju w Cieszynie
![]()
Guzik jest kotem gadającym. Podczas przemieszczania się po mieszkaniu, podczas mizianek, a także podczas karmienia opowiada mi o wszystkim, co mu się przydarzyłoKochany biało rudy futrzak
![]()
Niestety ma jeszcze lekkie cofnięcia, kiedy za szybko i za gwałtownie do niego podchodzę - to trauma potabletkowa
kalair pisze:kasiakom pisze:Guzik jest uświadamiany podczas miziania, że wyrusza w podróż życiaspod turkowskiego bloku do kociego raju w Cieszynie
![]()
![]()
Ciekawe, co Guziczek mówi o podróży życia!![]()
No, nieźle dałaś mu w kosteczki ładowaniem tabletek. Kocio musi odreagować.![]()
Qrcze, tyle jedzenia nakupiliśmy, że będzie miał ho ho..Żwirek silikonowy.
Drogie to,ja kupuję benka, albo kauflandowy. Notabene, całkiem dobry.![]()
Drapaczek jest. Jeszcze idziemy po kontenerek w sobotę. Normalnie wyprawka kosztowna jak na dziecko!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości