» Czw mar 12, 2009 17:51
witam - ja od dwóch lat dopiero mieszkam i pracuję w ZG, ale jakby co, to nadaję temat, że gdyby był potrzebny transport samochodowy w obrębie Zielonej (ewentualnie bliskie okolice - auta nie są moje :-/, więc nie za bardzo mogę się wypowiadać za ich kierowców - mogę ich tylko skutecznie molestować o współpracę :-) ) to proszę uprzejmie. Punkt kontaktowy to m.in. Antykwariat Saski przy ul.Jedności 48, to moja firma, tak a propos. Poza tym telefon czy cuś na pw.
Nie za bardzo nadaję się na DT :-/, bo raz, że typ mojej pracy skazuje mnie na wiele godzin poza domem, dwa, że wynajmuję kawalerkę i właścicielka już i tak nieco podejrzliwie patrzyła na mojego obecnego Kota, trzy, że docelowo chcę przeprowadzić tu dwa moje Koty z mojego domu rodzinnego w Bydgoszczy, ale jak będzie jakaś sytuacja awaryjna, to postaram się jakoś stanąć na uszach i pomóc.
Niestety nie dam rady wspomóc póki co finansowo - jestem cienka w tym temacie i ledwo daję radę z kosztami leczenia i karmy mojego Kocura z suk'iem :-/.. ale jakbym się do czegoś mogła przydać, to chętnie. Poza tym - to jeszcze faza baaaardzo wstępnych planów, ale wraz z kilkoma osobami zaczęliśmy myśleć o założeniu stowarzyszenia - głównie mającego za zadanie promocję literatury i czytelnictwa, ale ja chciałabym to poszerzyć o jakąś proKocią działalność. To na razie pieśń przyszłości, ale jak Los pozwoli, może się uda.