JoasiaS pisze:amyszka pisze:A to musisz wypełniać ,czy robisz to ze swojej dobrej woli ?![]()
Muszę, Amyszko, muszę![]()
Jak mnie już tam w GUS-ie raz odnotowali, to umarł w butach
Myślałam że mus to tylko skarbówka

Moderator: Estraven
JoasiaS pisze:amyszka pisze:A to musisz wypełniać ,czy robisz to ze swojej dobrej woli ?![]()
Muszę, Amyszko, muszę![]()
Jak mnie już tam w GUS-ie raz odnotowali, to umarł w butach
smoczyca3g pisze:Amyszko, niedalej jak w zeszłym tygodniu przetrenowałam rzecz na własnej skórzeMUS to nie tylko GUS czy US, niestety... każda firma zbierająca dane statystyczne ma prawo żądać wypełniania przez firmy różnych ankiet pod groźbą paragrafów
EDIT: pomniejszyłam, bo to nie o kotach
Chat pisze:Niom. Odrobaczanie Adolfa i Kotleta.Kastracja
A potem bilet do Tworek dla Joasi
JoasiaS pisze:Dziękujemy za życzenia Aluś![]()
Ponieważ Kotlet już nie mój, a Sznyc prawie czarny, myślę, że obchody dnia Czarnego Kota mogę sobie dziś odpuścić i ogłosić luz co najmniej do poniedziałku
JoasiaS pisze:Ponieważ Kotlet już nie mój, a Sznyc prawie czarny, myślę, że obchody dnia Czarnego Kota mogę sobie dziś odpuścić i ogłosić luz co najmniej do poniedziałku
Avian pisze:JoasiaS pisze:Ponieważ Kotlet już nie mój, a Sznyc prawie czarny, myślę, że obchody dnia Czarnego Kota mogę sobie dziś odpuścić i ogłosić luz co najmniej do poniedziałku
To może, żeby Ci przykro nie było, zasponsorujesz obchody mojej wielkiej czarnej bandzie?
JoasiaS pisze:Avian pisze:JoasiaS pisze:Ponieważ Kotlet już nie mój, a Sznyc prawie czarny, myślę, że obchody dnia Czarnego Kota mogę sobie dziś odpuścić i ogłosić luz co najmniej do poniedziałku
To może, żeby Ci przykro nie było, zasponsorujesz obchody mojej wielkiej czarnej bandzie?
Nie ma sprawy. Co trza zrobić?
JoasiaS pisze:Avian pisze:JoasiaS pisze:Ponieważ Kotlet już nie mój, a Sznyc prawie czarny, myślę, że obchody dnia Czarnego Kota mogę sobie dziś odpuścić i ogłosić luz co najmniej do poniedziałku
Nie ma sprawy. Co trza zrobić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1 i 733 gości