Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Chwilowo w odwrocie ;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 11, 2009 21:03

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:
alus1 pisze:a czemu kropka podejrzana? :twisted:

Bo tylko ona ma takie dziwne żywieniowe nawyki :lol:

widocznie czeka z utęsknieniem na trawkę :wink: :twisted:

No, nie wiem...może zainwestuj w chilli??? :twisted:

Avian pisze:A może ziemniaczki sie przez zimę ześmierdły i to był najlepszy sposób, żeby pokazać właścicielowi, ze pora się ich pozbyć? :wink: :twisted:

Myślę, że to ogólny stosunek do ziemniaczków koty okazały...
...a zresztą, czy nie mówi się, że dobrze jest odcedzić kartofelki??
W sumie można to robić i w duecie, hihihi :lol:

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Śro mar 11, 2009 21:06

smoczyca3g pisze:http://video.interia.pl/obejrzyj,film,105624,sortuj,sm,st,106771,pozycja,2,Szalony_kot
:ryk: :ryk: :ryk:

To nie szalony kot. To Kubuś Puchatek w kociej skórze :1luvu:

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Czw mar 12, 2009 9:10

No dobra.
Pierwsza ;)

Przy okazji ... spójrzcie proszę w wątki z moich banerków ...
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw mar 12, 2009 10:47

Joasiu, pomyślałam że może twój TŻ będzie zainteresowany?? aukcja na rzecz kotów z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89 ... sc&start=0

http://www.allegro.pl/item580772978_pta ... ukcja.html
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw mar 12, 2009 10:50

gosikbaum pisze:Joasiu, pomyślałam że może twój TŻ będzie zainteresowany??
http://www.allegro.pl/item580772978_pta ... ukcja.html

Podeślę mu linka :)
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw mar 12, 2009 11:38

Od początku tego roku Główny Urząd Statystyczny przysyła nam przeróżne dziwne formularze, których wypełnianie przypadło mnie w udziale :roll: . Serdecznie nie znoszę tej czynności, bo wiąże się ona z przerzucaniem sterty papierów z poprzednich lat połączonym z zawracaniem głowy księgowej :? . Wczoraj listonosz znowu przyniósł grubą kopertę z czerwoną pieczątką GUS jako nadawcy. Nie otworzyłam jej nawet, żeby nie tracić humoru. Zrobiłam to dopiero dziś rano. I co się okazuje? Mam tym razem wypełnić SPRAWOZDANIE O USŁUGACH DOSTARCZONYCH NIEREZYDENTOM ZA I KWARTAŁ 2009 r. :roll:

Mam szczerą ochotę wpisać tam:
nierezydent Kotlet – podleczenia z przeziębienia, kastracja, tymczas w okresie hormonalnego wyciszenia, znalezienie domu :ok:
nierezydent Adolf – odrobaczenie, użyczenie lokum na popołudniowe drzemki, codzienne dostarczanie porcji suchej karmy i wody :ok:
nierezydentka Tosia – dokarmianie, wspólne spacery po działce, zagwarantowanie miziania do woli :ok:

Jak myślicie, zaliczyłby mi GUS taki formularz? :regulamin:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw mar 12, 2009 11:49

A nie masz dwóch egzemplarzy? Bo jeśli tak, i uda ci się wypełnić jeden przewidzianymi przez GUS danymi bez żadnej wpadki, to drugi - alternatywny - mogłabyś wypełnić jak powyżej i też wysłać :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Czw mar 12, 2009 11:52

PumaIM pisze:A nie masz dwóch egzemplarzy? Bo jeśli tak, i uda ci się wypełnić jeden przewidzianymi przez GUS danymi bez żadnej wpadki, to drugi - alternatywny - mogłabyś wypełnić jak powyżej i też wysłać :twisted:

:twisted:

Już widzę urzędnicze miny :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw mar 12, 2009 11:53

PumaIM pisze:A nie masz dwóch egzemplarzy? Bo jeśli tak, i uda ci się wypełnić jeden przewidzianymi przez GUS danymi bez żadnej wpadki, to drugi - alternatywny - mogłabyś wypełnić jak powyżej i też wysłać :twisted:

Skserować! SKSEROWAĆ i WYPEŁNIĆ j.w.!! :ryk: :ryk: :ryk:
(też nienawidzę wypełniać formularzy dla GUSu i paru ministerstw, którym moje miejsce pracy podlega :? )

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Czw mar 12, 2009 11:53

:lol: :lol: :lol:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw mar 12, 2009 11:56

Acha, dodam Joasiu, że powinnaś się cieszyć, że sama te formularze wypełniasz - jakkolwiek to brzmi :roll: najgorzej, jak jest pięciu "najmądrzejszych" i każdy inaczej interpretuje zadane w formularzach statystycznych pytania :evil:

smoczyca3g

Post » Czw mar 12, 2009 11:59

smoczyca3g pisze:Acha, dodam Joasiu, że powinnaś się cieszyć, że sama te formularze wypełniasz - jakkolwiek to brzmi :roll: najgorzej, jak jest pięciu "najmądrzejszych" i każdy inaczej interpretuje zadane w formularzach statystycznych pytania :evil:

Ja to dzwonię i zawracam głowę tym babkom w GUSie jak czegoś nie wiem. W końcu profesjonalistki, nie? :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw mar 12, 2009 12:09

JoasiaS pisze:
smoczyca3g pisze:Acha, dodam Joasiu, że powinnaś się cieszyć, że sama te formularze wypełniasz - jakkolwiek to brzmi :roll: najgorzej, jak jest pięciu "najmądrzejszych" i każdy inaczej interpretuje zadane w formularzach statystycznych pytania :evil:

Ja to dzwonię i zawracam głowę tym babkom w GUSie jak czegoś nie wiem. W końcu profesjonalistki, nie? :wink:

Noooo :twisted: zresztą same się o to proszą :twisted: :twisted:

smoczyca3g

Post » Czw mar 12, 2009 12:11

A to musisz wypełniać ,czy robisz to ze swojej dobrej woli ? :roll: :oops:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw mar 12, 2009 12:15

amyszka pisze:A to musisz wypełniać ,czy robisz to ze swojej dobrej woli ? :roll: :oops:

Muszę, Amyszko, muszę :evil:
Jak mnie już tam w GUS-ie raz odnotowali, to umarł w butach :roll:
Obrazek

JoasiaS

[poprzednia][następna]