Tyzma pisze:Ale dlaczego ty te wszystkie badania chcesz robić? masz jakieś podstawy u obu? no bo SUk to wiadomo, trzeba sprawdzić
Profilaktycznie-jak Tż-owi,dzieje się coś czy nie-raz do roku lub co dwa
Moderator: Estraven
Tyzma pisze:Ale dlaczego ty te wszystkie badania chcesz robić? masz jakieś podstawy u obu? no bo SUk to wiadomo, trzeba sprawdzić
Antypatyczna pisze:Tyzma pisze:Ale dlaczego ty te wszystkie badania chcesz robić? masz jakieś podstawy u obu? no bo SUk to wiadomo, trzeba sprawdzić
Profilaktycznie-jak Tż-owi,dzieje się coś czy nie-raz do roku lub co dwa
Antypatyczna pisze:kalair pisze:U nas ok.45-50 zł szczepienie. Reszta chyba bardzo różnie..
Drogo! A to samo szczepienie (2x50 to 100zł),a gdzie jeszcze badania krwi razy dwa.
Teraz obliczyłam,że na samą karmę dla nich prawie 700 zł miesięcznie dla nich obojga!
Tż narzeka,ale zapytałam ile kosztuje utrzymanie jego dwóch motorków
i zamilkł.
kalair pisze:Antypatyczna pisze:kalair pisze:U nas ok.45-50 zł szczepienie. Reszta chyba bardzo różnie..
Drogo! A to samo szczepienie (2x50 to 100zł),a gdzie jeszcze badania krwi razy dwa.
Teraz obliczyłam,że na samą karmę dla nich prawie 700 zł miesięcznie dla nich obojga!
Tż narzeka,ale zapytałam ile kosztuje utrzymanie jego dwóch motorków
i zamilkł.
Ile?!?!A co one jedzą!?
kalair pisze:Nie wiem ,co powiedzieć na te kwoty![]()
![]()
Antypatyczna pisze:kalair pisze:Nie wiem ,co powiedzieć na te kwoty![]()
![]()
No właśnie-chyba nie ma dobrych saszetek choćby za 2 złote.
A z suchym różnie,nie wiem czy to czasem nie suche jadło nie spowodowało SUK-a u młodszego kota.
Po saszetkach ma super wyniki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości