Moderator: Estraven
Antypatyczna pisze:Marcelibu pisze:Renata, nie da się ukryć, że robisz zdjęcia, jak Femka. Tzn., dobrze, że w ogóle robisz. Ale gdy focisz kota na trawniku, to staraj się tak ustawić kadr, żeby kota było możliwie jak najwięcej. Trawa jest wszędzie taka sama.
Trening focenia czyni mistrza, już czymami pozdrawiam
.
Oj,nie -moja trawa jest całkiem inna od innych traw.
Antypatyczna pisze:kalair pisze:Bry.
Co tak wcześnie ludzi budzisz?
Jouluatto pisze:Ooops, to przepraszam, zmylił mnie podpis
kalair pisze:Antypatyczna pisze:Marcelibu pisze:Renata, nie da się ukryć, że robisz zdjęcia, jak Femka. Tzn., dobrze, że w ogóle robisz. Ale gdy focisz kota na trawniku, to staraj się tak ustawić kadr, żeby kota było możliwie jak najwięcej. Trawa jest wszędzie taka sama.
.
![]()
łimbledonowa?
Antypatyczna pisze:kalair pisze:Antypatyczna pisze:Marcelibu pisze:Renata, nie da się ukryć, że robisz zdjęcia, jak Femka. Tzn., dobrze, że w ogóle robisz. Ale gdy focisz kota na trawniku, to staraj się tak ustawić kadr, żeby kota było możliwie jak najwięcej. Trawa jest wszędzie taka sama.
.
![]()
łimbledonowa?
Nie,po prostu MOJA
skaskaNH pisze:No nie, wczoraj Kalair oferuje dopalacze, dziś Anty chwali się własną, hodowaną od nasionka trawką...![]()
Antypatyczna pisze:skaskaNH pisze:No nie, wczoraj Kalair oferuje dopalacze, dziś Anty chwali się własną, hodowaną od nasionka trawką...![]()
Trawki Ci u nas dostatek.
kalair pisze:U nas ok.45-50 zł szczepienie. Reszta chyba bardzo różnie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1, nfd, Silverblue i 22 gości