Kiedy wziąć kotka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 17, 2004 21:49

Agal !Dzięki!Ja miałam wątpliwości.W większości (chyba) z hodowli wychodzą młodsze kotki.I mnie zaniepokioiło,czemu mój ma być tak długo?jeżeli dla jego dobra,to oczywiście wytrzymam .Tak tłumaczył mi właściciel kotków.Zresztą jego podejście do kociaków było bardzo OK,dlatego tę hodowlę również wybrałam.Ale...
O ja niedowiarek!!!Teraz mi wstyd :oops:

Redo

Od: Pon sty 05, 2004 19:14

Post » Nie sty 18, 2004 15:52

Mi też jest teraz wstyd. Ja w piątek odebrałam moja rosjankę (wyrwalam prawie od hodowcy), która skończyła 10 tyg. Mogłam zaczekać dłużej, ale nie byłam w stanie... skreślałam dni w kalendarzu i liczyłam ile jeszcze zostało do odbioru! Rozumiem doskonale Twoją niecierpliwość!

nuka

Od: Czw sty 15, 2004 14:18

Post » Nie sty 18, 2004 20:25

Kotka najlepiej brac jak ma 14 tyg. jes nauczonu juz wielu rzeczy ktorych ludzie niepotrfia ich nauczyc, ale dorosle koty jak sie bierze trzeba wiecej cierpliwosci. Ja mam malego rosjanka strasznie rozrabia. Wywraca doniczki zrywa firanki.

Paula

Od: Nie sty 18, 2004 19:56

Post » Pon sty 19, 2004 13:22

A moja jest bardzo grzeczna ciagle się przytula i rozdaje całuski. Sama słodycz. Nawet jak wejdzie na półkę to stąpa tak ostrożnie, że nie przewraca moich wazoników. Nie lubi zostawać sama choćby na chwilę w pokoju. Musi mieć nas ciągle w zsięgu wzroku, a najlepiej w jednym pomieszczeniu. Póki co tak ułożyliśmy sobie z mężem pracę, że jest sama tylko przez niespełna godzinę.

nuka

Od: Czw sty 15, 2004 14:18

[poprzednia]