Moderator: Estraven
smoczyca3g pisze:8O wynika z tego, że posądzony został Frodo i dostał ZA KARĘ wodę z obsikanych ziemniaków do picia(patrz dołączona fota
)
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Znaczy w duecie sikają?![]()
No przecież to moje koteczki nierozłączki![]()
To ja poproszę fotę z dwoma koteczkami nierozłączkami w tym samym czasie w jednej kuwecie![]()
![]()
JoasiaS pisze:Gosia, zlituj się nade mną. Musiałbym łazić za nimi dwa piętra w dół, bo od wczoraj dodatkowa kuweta jest oczywiście duuużo atrakcyjniejsza od tej, która stoi w mieszkaniu
JoasiaS pisze:Gosia, zlituj się nade mną. Musiałbym łazić za nimi dwa piętra w dół, bo od wczoraj dodatkowa kuweta jest oczywiście duuużo atrakcyjniejsza od tej, która stoi w mieszkaniu
Myszeńk@ pisze:JoasiaS pisze:Gosia, zlituj się nade mną. Musiałbym łazić za nimi dwa piętra w dół, bo od wczoraj dodatkowa kuweta jest oczywiście duuużo atrakcyjniejsza od tej, która stoi w mieszkaniu
Hmmm ... a Sznycek wędruje też?![]()
![]()
Bo wiesz, na brzuszek to ćwiczenia najlepsze, a chodzenie po schodach to już w ogóle![]()
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Znaczy w duecie sikają?![]()
No przecież to moje koteczki nierozłączki![]()
To ja poproszę fotę z dwoma koteczkami nierozłączkami w tym samym czasie w jednej kuwecie![]()
![]()
Gosia, zlituj się nade mną. Musiałbym łazić za nimi dwa piętra w dół, bo od wczoraj dodatkowa kuweta jest oczywiście duuużo atrakcyjniejsza od tej, która stoi w mieszkaniu
smoczyca3g pisze:Patrzcie co znalazłam: http://www.wykop.pl/ramka/153422/nigdy- ... przyjaciol
może Frodo jakieś nauki z tych zdjęć by wyciągnął... jak myślisz Joasiu?K-owiec byłby przeszczęśliwy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, maeria89, pibon i 903 gości