Drzwi wejściowe oblewa też. Na klatkę schodową wycieka też i śmierdzi niemożebnie, nie mogę się doczekać, kiedy sąsiedzi mnie zamordują

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Lilek nie ma zapalenia pęcherzaMa jedynie pierdolca, manię prześladowczą i bezpodstawnie obawia się utraty pozycji szefa stada
![]()
![]()
![]()
Drzwi wejściowe oblewa też. Na klatkę schodową wycieka też i śmierdzi niemożebnie, nie mogę się doczekać, kiedy sąsiedzi mnie zamordują![]()
Kaprys2004 pisze:Strasznie to przykre. No cóż.. Jak się nie przewrócisz.. Tylko skąd wiedzieć? Jak prześwietlić człowieka?
Jest piękny, więc domek znajdzie na pewno. Rób foty i allegro jak tylko nieco zaufa Człowiekowi.. Będziemy kciukać.
iskra pisze:Kasia, Nalesnik to jeden z dwoch rudych, ktore mialas w tym samym czasie u siebie ? W jakim on jest teraz wieku ?
Ja wydalam wlasnie Rudzika ok. 7-8 miesiecznego. Mam pelno ludzi, ktorzy szukaja rudego. (co do charakture - u mnie w ogloszeniu bylo info, ze na wiekszych powierzchniach dziczy, ale na rekach daje sie glaskac i mruczy).
Moge Ci podrzucic troche namiarow.
Kaprys2004 pisze:Wielbłądzio pisze:Lilek nie ma zapalenia pęcherzaMa jedynie pierdolca, manię prześladowczą i bezpodstawnie obawia się utraty pozycji szefa stada
![]()
![]()
![]()
Drzwi wejściowe oblewa też. Na klatkę schodową wycieka też i śmierdzi niemożebnie, nie mogę się doczekać, kiedy sąsiedzi mnie zamordują![]()
Ło matko... sikanie na drzwi.. to jak u mnie od tygodnia..![]()
![]()
![]()
Myślisz, że to z powodu strachu o utratę pozycji?? Tylko, że ja nie wiem które u mnie jest takie zawzięte.. Na razie postawiłam w tym miejscu kuwetę, sików nie ma na podłodze, ale ciężko jest wchodzić i wychodzić przez niąPoza tym w końcu to nie ozdoba..
![]()
Wielbłądzio pisze:Kaprys2004 pisze:Wielbłądzio pisze:Lilek nie ma zapalenia pęcherzaMa jedynie pierdolca, manię prześladowczą i bezpodstawnie obawia się utraty pozycji szefa stada
![]()
![]()
![]()
Ło matko... sikanie na drzwi.. to jak u mnie od tygodnia..![]()
![]()
![]()
Myślisz, że to z powodu strachu o utratę pozycji?? Tylko, że ja nie wiem które u mnie jest takie zawzięte.. Na razie postawiłam w tym miejscu kuwetę, sików nie ma na podłodze, ale ciężko jest wchodzić i wychodzić przez niąPoza tym w końcu to nie ozdoba..
![]()
Kathrin, przepraszam za OT-a, tylko odpowiem Kaprys:
Mój Lich oszczywa mieszkanie bez wątpienia dlatego, że jest piekielnym dominantemZaczął lać w momencie, kiedy zrobiło się tu dużo kotów, nie pamiętam dokładnie przy którym... Co prawda nie mam w stadzie ŻADNEGO innego, któremu zależałoby na dominacji i który wykazywałby jej najmniejsze oznaki - ale Licho jest ogólnie rzecz biorąc pomylone, nadpobudliwe i zaczepne
Moim zdaniem, w ten sposób daje całej reszcie nieustanne potwierdzenia, kto tutaj rządzi, tak na wszelki wypadek
, tym bardziej że co jakiś czas przynoszę do domu 'nowych' (tymczasy, ale Lich nie może tego z góry wiedzieć;)).
Często przy kilku kotach znaczy teren ten, który czuje się niepewnie - ale u mnie jest odwrotnie: znaczy ten, który czuje się nader pewnie![]()
![]()
Dodam, że Licho to wykastrowana kotka
![]()
Jeśli jesteś ciekawa, co już olał i olewa nadal, niedawno napisałam w wątku dla zasikanych![]()
Kaprys2004 pisze:Kasiu - _Kathrin - pozwoliłam sobie na obwieszczenie światu na wątku rudych kotów, że wrócił do Ciebie Naleśnik..
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4169110#4169110
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1531 gości