WYSTAWA OPOLE + SPECIAL NEVA & BLUE FEMALES

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto mar 10, 2009 20:40

Spinoo, chyba źle mnie zrozumiałeś. Wystawa w Opolu została w tym wątku DOCENIONA m.in. za świetną organizację i za te medale za BIVY i NOM BISy i Srebrne i Złote puchary. Te symboliczne nagrody są bardzo znaczące dla wystawców. I tych symbolicznych nagród w Opolu nie zabrakło. A jak zabrakło, to dano medal podobny przynajmniej, a nie jak na innej wystawie gdy zabrakło pucharów, to wciskano mi źwirek :evil:

Moim celem było próba uświadomienia innym organizatorom, że można za minimalny koszt zakupić coś fajnego, co na kolejną wystawę będzie przyciągało właśnie 400 osób, a nie 35. :D

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Wto mar 10, 2009 20:53

trochę się uśmiałam, jak dzieci ;)
ja nie chcę papierka, ja chcę medal, a ja pucharek, maaamoooo ona ma pucharek a ja nieeeeee ;)
a potem tylko stoją i kurz zbierają ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto mar 10, 2009 20:58

Mysza. Po tylu latach taki bon mot. Super. :D
Przykład sarkazmu na światowym poziomie.
Pozdr. 8)

rene61

Od: Wto mar 29, 2005 20:06

Post » Wto mar 10, 2009 21:02

Mysza pisze:a potem tylko stoją i kurz zbierają ;)

Eee tam kurz, u mnie wysypuje się z nich biżuteria :D

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Wto mar 10, 2009 23:15 prezenty

dorozd pisze:

A ja muszę prosić i angażować 1/2 rodziny do mycia pucharów, bo stoią 3.5 m nad ziemią. Najbardziej to mi szkoda rozet, bo wyprać nie bardzo i tracą swój blask, nawet te fife-skie. Macie jakiś pomysł na odświeżenie rozet?

ari-gan

Od: Pon gru 01, 2003 18:13

Post » Śro mar 11, 2009 0:32

Chciałabym w imieniu organizatorów bardzo podziękować wszystkim za przybycie na wystawę. Przeprosić za wpadki, których nie udało nam się uniknąć, a które, mam nadzieję, udało nam się naprawić.

Nie zrobiłam zbyt wielu zdjęć, ale może chociaż kilka osób znajdzie swojego kota w mojej małej galerii. Beri już pracuje nad swoimi zdjęciami :)

http://www.agiliscattus.pl/wystawy/opole/
Dorszka,
Koci Behawiorysta DipCABT (COAPE)

dorszka

Od: Czw maja 11, 2006 22:50

Post » Śro mar 11, 2009 9:40 Re: prezenty

ari-gan pisze:
dorozd pisze:

A ja muszę prosić i angażować 1/2 rodziny do mycia pucharów, bo stoią 3.5 m nad ziemią. Najbardziej to mi szkoda rozet, bo wyprać nie bardzo i tracą swój blask, nawet te fife-skie. Macie jakiś pomysł na odświeżenie rozet?

Delikatnie przecierać ściereczką nasączoną płynem do tapicerki :?:

I to jest powód, dla którego wszystkie rozety i wszystkie puchary (oprócz kilku, które służą jako odstraszacz, żeby koty nie skakały na głośniki) trzymam w pudle :twisted:
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Śro mar 11, 2009 10:10

Miło się rozwija ten wątek :)

Dziękujemy za wszystkie uwagi, także te krytyczne, bo pomogą lepiej organizowac kolejne przedsiewzięcia. Niestety nie wszystko zależy od organizatora, przykładem może być brak wentylacji dachowej, która akurat obecnie jest w Okrąglaku uszkodzona. Dowiedzieliśmy się o tym w sobotę w południe. Cóż, czasmi tak się zdaży.

Ze swojej strony pragnę złożyć podziękowania wszystkim wystawcom za przybycie i stowrzenie super atmosfery :)

Szczególne podziękowania dla Klubu Neva za profesjonalną współpracę w zakresie organizacji Special NEM Show :)[/i]
Obrazek

Aga*

Od: Śro kwi 14, 2004 9:50

Post » Śro mar 11, 2009 22:04

Mysza pisze:trochę się uśmiałam, jak dzieci ;)
ja nie chcę papierka, ja chcę medal, a ja pucharek, maaamoooo ona ma pucharek a ja nieeeeee ;)

Bożesz ale się uśmiałam :))))))))

Ale powiem Wam, ze my pucharka jeszcze nie mamy żadnego a przydałby się ;) LOL

Sprawę z wentylacją rozumiem :)
Dziękuję za świetne przygotowanie wystawy i miłe spędzenie czasu w gronie fantastycznych osób.
Ach i za tę niedzielną kawę z okazji dnia kobiet również :) Bardzo było to miłe :)
Obrazek
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."

MarzenaF

Od: Czw paź 09, 2008 19:34

Post » Śro mar 11, 2009 22:29

MarzenaF pisze:

Dziękuję za świetne przygotowanie wystawy i miłe spędzenie czasu w gronie fantastycznych osób.
Ach i za tę niedzielną kawę z okazji dnia kobiet również :) Bardzo było to miłe :)

Nie ma sprawy, napisz gdzie będziesz na wystawie to Ci podaruję, dlaczego tylko mnie ma się kurz zbierać;). Idą święta i Ty będziesz miała co myć i odkurzać, taka wystawowa solidarność.
Jak byłam pierwszy raz na wystawie w 1993 roku, we Wrocławiu, to osiągnięciem był tytuł, a rozeta największym skarbem świata.

ari-gan

Od: Pon gru 01, 2003 18:13

Post » Śro mar 11, 2009 23:12

dorszka pisze:Chciałabym w imieniu organizatorów bardzo podziękować wszystkim za przybycie na wystawę. Przeprosić za wpadki, których nie udało nam się uniknąć, a które, mam nadzieję, udało nam się naprawić.

Nie zrobiłam zbyt wielu zdjęć, ale może chociaż kilka osób znajdzie swojego kota w mojej małej galerii. Beri już pracuje nad swoimi zdjęciami :)

http://www.agiliscattus.pl/wystawy/opole/

Odczułam na własnej skórze sporą wpadkę, ale rzeczywiście naprawić się udało i za to szacunek dla organizatorów. :) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za zaangażowanie w rozwiązanie powstałego problemu.
Obrazek

EgrettaAlba

Od: Czw sty 03, 2008 11:35

Post » Czw mar 12, 2009 9:06

Gdzie mogę przeczytać wyniki z wystawy?
Kota i Kuba (dom), Malibu, Amba i Milo (SIB), Ozzy i Onni (MCO) oraz Chivas(*14/08/2010) i Anubis (BPP) oraz Santtu (DSP) a inne pewnie życie dopisze.

Barbapapa

Od: Wto paź 30, 2007 11:08

Post » Czw mar 12, 2009 9:39

Barbapapa pisze:Gdzie mogę przeczytać wyniki z wystawy?

na str.6 topiku jest link www.ccw.miau.pl -> to jest podgląd wyników wystawowych , katalogu , ...itd :wink:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Czw mar 12, 2009 10:02

MarzenaF pisze:

a masz dachowca? zacznij go wystawiać to nie bedziesz miała co z pucharami robić :twisted: :wink:

wolała bym same rozety od pucharków
łatwiej schować, łatwiej na wystawy zabrać by do klatki przypiąć ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw mar 12, 2009 11:12

Mysza pisze:wolała bym same rozety od pucharków
łatwiej schować, łatwiej na wystawy zabrać by do klatki przypiąć ;)

O, to, to, właśnie!

Ale już ciiii, Mysza, bo teraz wyjdzie, że my to dopiero jesteśmy marudne :twisted: ;)
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

[poprzednia][następna]