Vikus - bardzo dziękuję za dobre chęci, jeżeli możesz to daj ogłoszenie, albo napisz mi jak to się robi-bo nie dawałam jeszcze ogłoszeń przez SMS - namiary na Panią Basię są na 1 stronie.
Ale - kot jest piękny i bardzo przyjazny i potrzebuje dużo kontaktu z człowiekiem - jeżeli weźmie go ktoś , komu zależy tylko na tym żeby mieć "prawie"

rasowego kota za zlotówkę i potem bedzie go odganiał , bo kot jest namolny albo dlatego, że chodzi po meblach - to i ja i Pani Basia na pewno byśmy tego nie chciały. Kocio - Czaruś - bo tak nazwała go Pani Basia - jest teraz w domu, ma jedzenie, Pani Basia jest jego ukochaną Panią, z którą robi co chce - więc na pewno nie jest mu źle i nie musimy pilnie szukac mu domu, bo nie dzieje się nic złego. Pani Basia nie może go zatrzymać z wielu powodów, ale na pewno chce żeby trafił do takiego domu, w którym bedzie mu na pewno dobrze.
Więc myślę, ze po prostu musi się trafić ktoś, komu będzie na nim bardzo zależeć, kto się w nim zakocha i kto bedzie całkowicie przekonany. I za to bardzo mocno trzymam kciuki.
Pozdrawiam