lukaszwnyki pisze:Witam Mwteuszu! Pisałem już co proponuje ale jeśli trzea napisze jeszcze raz... z mojej strony moge wpłacać co miesiąc 20 zł przez jakis czas (np rok) bp nie jestem w stanie wyłożyć na raz 500 zł czego wymagają forumowicze, 20 zł jest to moja niewyszantazowana przez was propozycja, wybierzcie sobie zaufana osob która bedzie pilnowała moich wpłat i wszystko ustalone... Chyba jesteście świadomi ze policja "przyjmnie wasze zgłoszenie" a po waszym odejsciu i tak zrobi co bedzie chciuala bo ja nie dostałem nwet grosza a proponuje wam pieniądze dla waszych kotów. Więc powiedzcie mi z kim mam na ten temat rozmawiac bo z wami wszystkimi sie nie da dlatego ze nie potraficie obrac jednego zdania na ten temat tylko kazdy ma swoje.
co do policji to jesteś w błędzie
jestem po rozmowie z prawnikiem i to co zrobiłeś podpada pod kodeks karny
Art. 286 §1 k.k. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
próba wyludzenia jest karalna