kalair pisze:No to fajnie Buborku,że taka sielanka! A kolacyjka?
Niedawno jadłem Kalair
Moderator: Estraven
kalair pisze:No to fajnie Buborku,że taka sielanka! A kolacyjka?
bubor pisze:kitkowa pisze:bubor pisze:Bardzo mi miło że podobają sie Wam moje panny![]()
![]()
A widziałeś tu bubor wątek w którym komuś nie spodobałby się kot i napisałby, że ktoś ma beznadziejnego kota ?
Hehehe , a to mnie zastrzeliłaś Kitkowa, chyba nie ma beznadziejnych kotów
.
Co by nie było milo sie robi każdemu Dużemu gdy czyta same komplementy o swych podopiecznych
bubor pisze:kalair pisze:No to fajnie Buborku,że taka sielanka! A kolacyjka?
Niedawno jadłem Kalair, panny zwykły jadać koło północy
![]()
Tyzma pisze:bubor pisze:kitkowa pisze:bubor pisze:Bardzo mi miło że podobają sie Wam moje panny![]()
![]()
A widziałeś tu bubor wątek w którym komuś nie spodobałby się kot i napisałby, że ktoś ma beznadziejnego kota ?
.
Co by nie było milo sie robi każdemu Dużemu gdy czyta same komplementy o swych podopiecznychhehe no niby tak, ale nie wszystkie są ujmujące, że tak powiem. Ale ja wtedy z zasady się nie odzywam
Chociaż oczywiście niech nikt się nie obraża u kogo w wątku nie piszę, bo po 1 nie wszystkie zdążyłam jeszcze przeczytać, po 2 czasami nieśmiałość mi nie pozwala
A bubora kotki są bardzo ujmujące
bubor pisze:Tyzma pisze:bubor pisze:kitkowa pisze:bubor pisze:Bardzo mi miło że podobają sie Wam moje panny![]()
![]()
.
Co by nie było milo sie robi każdemu Dużemu gdy czyta same komplementy o swych podopiecznychhehe no niby tak, ale nie wszystkie są ujmujące, że tak powiem. Ale ja wtedy z zasady się nie odzywam
Chociaż oczywiście niech nikt się nie obraża u kogo w wątku nie piszę, bo po 1 nie wszystkie zdążyłam jeszcze przeczytać, po 2 czasami nieśmiałość mi nie pozwala
A bubora kotki są bardzo ujmujące
Wiesz Tyzmo , wiele osób które do nas przychodzą mówią że te moje panny są dziwne , dzikie i wcale nie lgną do ludzi. Wszystko przez to że chowają sie po kątach na widok nieznanych im osób a jeśli nawet ktoś jest im znany z widzenia to także nie pozwalają sobie na spoufalanie z "obcymi "
kitkowa pisze:Dla nas nie ma beznadziejnych kotów.
Co najwyżej, zamiast zachwytów, możesz trafić na tzw. "mądrość od urodzenia"![]()
A ponieważ masz dwie różne kotki, jak widzisz rysują się tu dwa obozy fanów. Jeszcze się nie bijemy
Adrianapl pisze:bubor, ale masz sliczny podpis![]()
![]()
pozdrawiam
bubor pisze:
To fakt Kitkowa , dziewczyny bardzo różnią sie charakterkami choć każda jest wyjątkowa na swój sposób , jedyne czego mi u nich czasami brakuje to tego że nie są przytulaste w tradycyjnym tego słowa znaczeniu , żadna z nich nigdy nie przyszła by usiąść na kolanach , branie na ręce jest dla nich katorgą ale dzięki temu mogę sie cieszyć tak ulotnymi gestami radości z ich strony które być może umykają uwadze osób mieszkających z przytulastymi kociastymi
Użytkownicy przeglądający ten dział: dilah, włóczka i 3 gości