Kropcia i Dolores część czwarta , tak po prostu .

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 09, 2009 22:12

kalair pisze:No to fajnie Buborku,że taka sielanka! A kolacyjka?

Niedawno jadłem Kalair :lol: , panny zwykły jadać koło północy :roll: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon mar 09, 2009 22:17

bubor pisze:
kitkowa pisze:
bubor pisze:Bardzo mi miło że podobają sie Wam moje panny :D :oops:

A widziałeś tu bubor wątek w którym komuś nie spodobałby się kot i napisałby, że ktoś ma beznadziejnego kota ? :lol:

Hehehe , a to mnie zastrzeliłaś Kitkowa :lol: , chyba nie ma beznadziejnych kotów :wink: .
Co by nie było milo sie robi każdemu Dużemu gdy czyta same komplementy o swych podopiecznych :wink:

:) hehe no niby tak, ale nie wszystkie są ujmujące, że tak powiem. Ale ja wtedy z zasady się nie odzywam :twisted: Chociaż oczywiście niech nikt się nie obraża u kogo w wątku nie piszę, bo po 1 nie wszystkie zdążyłam jeszcze przeczytać, po 2 czasami nieśmiałość mi nie pozwala :D

A bubora kotki są bardzo ujmujące

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon mar 09, 2009 22:18

bubor pisze:
kalair pisze:No to fajnie Buborku,że taka sielanka! A kolacyjka?

Niedawno jadłem Kalair :lol: , panny zwykły jadać koło północy :roll: :wink:

To tak jak moje! Ale to tak już czwarta może! :twisted:

A ja owszem,też już po! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 09, 2009 22:21

Dla nas nie ma beznadziejnych kotów.
Co najwyżej, zamiast zachwytów, możesz trafić na tzw. "mądrość od urodzenia" :wink:
A ponieważ masz dwie różne kotki, jak widzisz rysują się tu dwa obozy fanów. Jeszcze się nie bijemy :lol:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pon mar 09, 2009 22:23

Tyzma pisze:
bubor pisze:
kitkowa pisze:

A widziałeś tu bubor wątek w którym komuś nie spodobałby się kot i napisałby, że ktoś ma beznadziejnego kota ? :lol:

Hehehe , a to mnie zastrzeliłaś Kitkowa :lol: , chyba nie ma beznadziejnych kotów :wink: .
Co by nie było milo sie robi każdemu Dużemu gdy czyta same komplementy o swych podopiecznych :wink:

:) hehe no niby tak, ale nie wszystkie są ujmujące, że tak powiem. Ale ja wtedy z zasady się nie odzywam :twisted: Chociaż oczywiście niech nikt się nie obraża u kogo w wątku nie piszę, bo po 1 nie wszystkie zdążyłam jeszcze przeczytać, po 2 czasami nieśmiałość mi nie pozwala :D

Wiesz Tyzmo , wiele osób które do nas przychodzą mówią że te moje panny są dziwne , dzikie i wcale nie lgną do ludzi :lol: . Wszystko przez to że chowają sie po kątach na widok nieznanych im osób a jeśli nawet ktoś jest im znany z widzenia to także nie pozwalają sobie na spoufalanie z "obcymi " :lol:

bubor

Post » Pon mar 09, 2009 22:26

bubor pisze:
Tyzma pisze:
bubor pisze:
kitkowa pisze:

Wiesz Tyzmo , wiele osób które do nas przychodzą mówią że te moje panny są dziwne , dzikie i wcale nie lgną do ludzi :lol: . Wszystko przez to że chowają sie po kątach na widok nieznanych im osób a jeśli nawet ktoś jest im znany z widzenia to także nie pozwalają sobie na spoufalanie z "obcymi " :lol:

O popatrz to jak mój Glaki - są goście nei znajdziesz go nawet ze świecą - no a każdy chce oglądać jego no bo mało kto u nas na żywca widział mco :) A ten mój MCO to taki niewydarzony z wyglądu, że łomtko :) hehe - to może i dobrze, ze się chowa. Madzioba taka 7 marca 8 miesięcy skończył :D
A twoje koty - obie - są zniewalające.
Zresztą na forum tyle piękności, że szkoda słów. Myślę, że po prostu koty pięknieją jak są kochane.

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon mar 09, 2009 22:29

Kretki też się nie spoufalają. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 09, 2009 22:29

kitkowa pisze:Dla nas nie ma beznadziejnych kotów.
Co najwyżej, zamiast zachwytów, możesz trafić na tzw. "mądrość od urodzenia" :wink:
A ponieważ masz dwie różne kotki, jak widzisz rysują się tu dwa obozy fanów. Jeszcze się nie bijemy :lol:

To fakt Kitkowa , dziewczyny bardzo różnią sie charakterkami choć każda jest wyjątkowa na swój sposób , jedyne czego mi u nich czasami brakuje to tego że nie są przytulaste w tradycyjnym tego słowa znaczeniu , żadna z nich nigdy nie przyszła by usiąść na kolanach , branie na ręce jest dla nich katorgą ale dzięki temu mogę sie cieszyć tak ulotnymi gestami radości z ich strony które być może umykają uwadze osób mieszkających z przytulastymi kociastymi :wink:

bubor

Post » Pon mar 09, 2009 22:37

Bubor, ale mój też jest "dzik nad dziki dla obcych" i "mało miziasty". Ale na innego, broń Boże, nigdy bym go nie zamieniła :!:
To prawda, że mimo wszystko nie w każdym wątku zachwycamy się kotami. Musimy trafić na to COŚ. Ja u bubora - i po raz kolejny przyznam się bez bicia - zobaczyłam brązowy nos :D Tzn. nie u bubora, tylko u Dolores...

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pon mar 09, 2009 22:43

bubor, ale masz sliczny podpis 8) 8O
pozdrawiam ;)
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pon mar 09, 2009 22:48

Adrianapl pisze:bubor, ale masz sliczny podpis 8) 8O
pozdrawiam ;)

Witaj Adriano wieczorową porą :wink:
Fajnie że do nas zajrzałaś :D

bubor

Post » Wto mar 10, 2009 8:57

Obrazek :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto mar 10, 2009 11:19

bubor pisze:
To fakt Kitkowa , dziewczyny bardzo różnią sie charakterkami choć każda jest wyjątkowa na swój sposób , jedyne czego mi u nich czasami brakuje to tego że nie są przytulaste w tradycyjnym tego słowa znaczeniu , żadna z nich nigdy nie przyszła by usiąść na kolanach , branie na ręce jest dla nich katorgą ale dzięki temu mogę sie cieszyć tak ulotnymi gestami radości z ich strony które być może umykają uwadze osób mieszkających z przytulastymi kociastymi :wink:

Może kiedys im sie odmieni :lol:
Mój PK te z bał się ludzi i nas, potem dzwonka domofonu, od niedawna pozwala podnieśc się na chwile na rękach.
No i pociesze Cie, że nowy nabytek ADHD :arrow: Paskudny Dinozaur juz wogóle nie daje sie złapac w rączki, bo ma wtedy pięćset odnóży z pazurami ostrymi bardzo :twisted:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Wto mar 10, 2009 18:58

Dzień dobry, kochani!!

szaraszeelma

Od: Nie lut 22, 2009 16:06

Post » Śro mar 11, 2009 7:53

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair