Skoro jednak los podarowal Jerzynie kawal zycia, to my z Jerzykiem podjelismy decyzje, ze podarujemy kąt biedzie w wielkiej potrzebie. I wczoraj trafila do nas z łodzkiego schroniska 6miesieczna burania, ktora wazy 0.5kg, ma amputowana lapke, zaawansowany kk, ktory zakleja jej oczy i nosek. W schronisku juz nic nie jadla, byla juz na kroplowkach. Przyjechala z wenflonikiem w cieniutenkiej lapence i wielkim serduchem w szkieleciku.
Chce bardzo podziekowac CoolCaty za zrobienie koteczce testow
Georg-inii za wszelka pomoc
Etce za transport
Dziewczyny zorganizowaly wszystko w ciagu zaledwie kilku godzin, stanely "na uszach", dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki apetytowi maludy udalo mi sie Anielke sfotografować, poza momentami jedzonka jest to niemozliwe, bo Ona sie na mnie wdrapuje i domaga sie mizianek
Kotenka okazala sie przearcykochana panienka. Ciagle chce sie miziac, gramoli sie nieporadnie (lapke amputowano jej niecałe 3 tygodnie temu) na moje rece, kolana, na co sie da
Na szczescie juz wczoraj zjadla pol tacki RC babycat, rano druga polowe, a podczas mojego pobytu w pracy pol tacki Scheba Gdy wrocilam do domu koopalka jeszce nie bylo, ale piekne sioo w kuwetce zrobila.
Pojechalysmy o weta... Po drodze kicia kichala strasznie, oczkek wlasciwie prawie otworzyc nie mogla. No coz, straszliwy kk robi swoje.
Podczas ogledzin okazalo sie, ze szwy po amputacji sa juz wrosniete i zaczynaja sie brzydkie wysieki
Poza tym oczka w strasznym stanie, w uszkach ogólnopolski zlot świerzbowców
Ze wzgledu na to, ze koteczka nacierpiala sie dzisiaj strasznie, badania krwi wetka dzis juz odpuściła i beda w środe.
CoolCaty i Georg-inia mialy racje- kocia w schronie raczej nie dalaby rady rowniez wg wetow, ktorzy badali ja dzisiaj.
Teraz Anielka siedzi w swoim lazienkowym apartamencie i odpoczywa. Kiedy tylko do niej wchodze zalewa mnie miloscia, jest jak "przyklejanka"
Bardzo prosimy o wielkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszamy rowniez na bazarki, ktore bede wystawiac zeby miec srodki na leczenie Anielki
za co calym sercem dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

**