Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
irysek_wroc pisze:moze faktycznie moich nie drukujaa twoje aga wydrukuja...
jesli nie drukuja moich, to nie wydrukuja niczyich innych. dla mnie to proste. wyborcza tak juz ma. ostatnio z ogloszeniami jest bieda. gubi sie duzo psow i kotow i wola je oglaszac...
irysek_wroc pisze:moze faktycznie moich nie drukujaa twoje aga wydrukuja...
jesli nie drukuja moich, to nie wydrukuja niczyich innych. dla mnie to proste. wyborcza tak juz ma. ostatnio z ogloszeniami jest bieda. gubi sie duzo psow i kotow i wola je oglaszac...
Agness78 pisze:Może być i tak.... Wysłałam dziś do GW ogłoszenie ogólne.
Poprosiłam o dodatkową emisję w wydaniu weekendowym... zobaczymy.
Mruczeńka1981 pisze:ja teraz zrobiłam na dwa tygodnie wypasione Filetowi,Mirkowi i Mince.Na resztę na razie mnie nie stać.Kto się jeszcze wykaże?
yosia pisze:moze wyroznione ogloszenie na allegro zrobic ogolne, schorniskowe ze zdjeciami wszystkich kotow i w tresci napisac, ze w "pokaz inne przedmioty sprzedajacego" sa ogloszenia poszczegolnych?
Agness78 pisze:yosia pisze:moze wyroznione ogloszenie na allegro zrobic ogolne, schorniskowe ze zdjeciami wszystkich kotow i w tresci napisac, ze w "pokaz inne przedmioty sprzedajacego" sa ogloszenia poszczegolnych?
Ja zrobiłam takie jedno wspólne. Oprócz tego Mirek, Milka, Lalunia i Filecik mają indywidualne ( moje i Mruczeńki )
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=580561648
Teraz tylko niech telefony się wreszcie rozdzwonią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości