A co tu tak pusto?
Hallo, lenimy się???
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mama007 pisze:kwiatkowa daj mi na maila zdjecia obama bo nie mam czasu szukac, jest chetna dziewczyna - fajny domek![]()
malina83@tlen.pl
mama007 pisze:reakcja na odrobaczenie prawdopodobniezatrucie toksynami, zostala odrobaczona czyms na kark i niestety chyba to ja tak przytrulo, a do tego doszly toksyny...
ale jest juz wszystko ok i Minimka nadrabia zaleglosci w brojeniu)
Anda pisze:Minimka dostała stronghold czy Advocate a może Profender , napisz, proszę
bloo pisze:Ja donoszę, odnośnie tego, co napisałam o Tośce, że jej nerki są tragiczne. Na dzisiejszym USG wyszło, że kota nie ma praktycznie kory nerek i...klops. Mimo, że to dopiero pierwsze badanie z całej serii, to już wszystko zaczyna się układać w logiczną całość, bowiem właśnie w nerkach wytwarzana jest erytropoetyna - hormon odpowiedzialny za tworzenie czerwonych krwinek (w przybliżeniu). Ale dlaczego takie destrukcyjne zmiany u kota w tak młodym wieku trudno powiedzieć.
W związku z powyższym ponawiam pytanie: czy ktokolwiek wie, jak zdobyć leki przeznaczone do leczenia wewnętrznego? Gdzie się udać?
mama007 pisze:Anda pisze:Minimka dostała stronghold czy Advocate a może Profender , napisz, proszę
Aga nie byla w stanie mi odpowiedziec na to pytanie, ma sie dopytac w lecznicy. teraz to juz na szczescie nieistotne, bo Minimka cala i zdrowa, ale dopytam.
kwiatkowa pisze:10 marca 2009, godzina 1.44 - pierwszy "baranek" Bartka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości