kordonia pisze:Tak wyglądają wczorjasze dwa koty, które do nas przybyły:
Beirut:
Cudny, jeszcze niekastrowany, roczny kocurynek
ale piękny koteczek...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Beirut:
Cudny, jeszcze niekastrowany, roczny kocurynek
Radny:
Młody, półroczny malenki, pękaty, śliczny, wysraszony, ale mruczący kocurek.
Imię swe zawdzięcza facetowi, który go przyniósł zawinietego w woek foliwoy i wsadzonego do szczelnej torby w tym worku, który był oburzony, ze wsadzam go do klatki, i który z dumną powiedział mi,z e jest radnym miaasta elblaga. Nie omieszkałam wyrazić opinii, ze takich szc zegółowych danych nie potrzebujemy,ze wystarczy tylko iię, nazwisko i adres przy oddaniu kota. Jejku, co za świat.
kristinbb pisze:kordonia pisze:Tak wyglądają wczorjasze dwa koty, które do nas przybyły:
Radny:
Imię swe zawdzięcza facetowi, który go przyniósł zawinietego w woek foliwoy i wsadzonego do szczelnej torby w tym worku, który był oburzony, ze wsadzam go do klatki, i który z dumną powiedział mi,z e jest radnym miaasta elblaga. Nie omieszkałam wyrazić opinii, ze takich szc zegółowych danych nie potrzebujemy,ze wystarczy tylko iię, nazwisko i adres przy oddaniu kota. Jejku, co za świat.
pisiokot pisze:kristinbb pisze:kordonia pisze:Tak wyglądają wczorjasze dwa koty, które do nas przybyły:
Radny:
O ludzie, co za baran bez serca![]()
Dziewczyny, zmieńcie imię temu biednemu kiciowi, niech się nie kojarzy z tym $&*(&, który go przyniósł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości