Przypatrywałam się dokładnie, ale szczerze mówiąc nic nie zauważyłam czy to możliwe?? Może jednak za mało się postarałam?? Czy w celu zdemaskowania intruzów powinnam podjąć jakieś inne czynności niż przypatrywanie się??
Czasem trzeba rozpaćkac(że sie tak wyrażę)kupę zapałką czy wykałaczką,zeby znaleźć robala,ale skoro nie miały pchełek,świerzbu to może i robali nie miały?-Ptysia znalazłam w wieku ok 8 tygodni-tez nie miał robaków-nigdy-a jednak profilaktyczne odrobaczam wszystkie moje koty,chociaz jest to krwawa walka-krew jest oczywiście moja!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Ja myśle, ze to możliwe, ze one nie mają robali, naprawde wyglądają bardzo ładnie oba koteczki. Ale wiadomo, odrobaczyć trzeba jeszzce po 2 tyg. drugi raz, na wszelki wypadek.
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Dzień dobry wszystkim Takie późne dzień dobry Dzisiaj kolejny postęp- Jokerek nie spał za, ale NA łóżku, razem ze mną i mruczał jak szalony i się wyciągał i udeptywał.. kołdrę i kanapę mam już chyba całe w dziurach Teraz robi porządki na stoliku Królowa Sushi jst coraz łaskawsza, ciagle jest dystans, ale widzę, że się wąchają i są coraz pewniejsze w stosunku do siebie
Ja tez przy Was jestem myslami, nawet jesli czas nie pozwala mi napisac jak bardzo sie ciesze z rozwoju sytuacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!