Moderator: Estraven

JoasiaS pisze:I jeszcze raz HOP![]()
Czy ona ma ogłoszenia i wątek na Kociarni?
Tosza pisze:Kotka ma szanse na dom w Sosnowcu. To znaczy dom ją bardzo chce, tylko ja jestem pewna tak na 99%, ale z każdym telefonem i mailem jestem coraz bardziej przekonana. Chce jej jeszcze przed wydaniem zrobić badanie krwi-tak na wszelki wypadek-bo kot wygląda na zupełnie zdrowego.
Mam nadzieję, ze w domu bez innych kotów kotka będzie jeszcze bardziej swobodna, bo u mnie niestety wszystkie koty lubią ja pogonić.
joisana pisze:Tosza pisze:Kotka ma szanse na dom w Sosnowcu. To znaczy dom ją bardzo chce, tylko ja jestem pewna tak na 99%, ale z każdym telefonem i mailem jestem coraz bardziej przekonana. Chce jej jeszcze przed wydaniem zrobić badanie krwi-tak na wszelki wypadek-bo kot wygląda na zupełnie zdrowego.
Mam nadzieję, ze w domu bez innych kotów kotka będzie jeszcze bardziej swobodna, bo u mnie niestety wszystkie koty lubią ja pogonić.
Tosza skoro dom tak zabiega o kotkę to nie moze być zły, to ostatecznie nie jest modny norweg czy choćby rudzielec. A Twoje wątpliwości biora się stąd że chcesz nieba przychylić istotom które tak wiele juz przeszły i nawet najlepszy domek wydaje Ci sie nie dość dobry. Jakby trzeba było sprawdzić domek to ja mieszkam parę kilometrów od Sosnowca.
Tosza pisze:Za propozycję wizyty przedadopcyjnej dziękuję-przez moment fakltycznie szukałam kogoś w tym celu, ale dostałąm dokładną dokumentacje fotograficzną a poza tym wymysliłam, że sama kota zawiozę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, Szymkowa i 48 gości