160 Kotów Szczecin Prosimy o Wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 08, 2009 18:19

monika74 pisze:P.Izo jest mi tak bardzo przykro że boryka sie pani z takimi problemami
chciałabym jakoś pomóc i pomyślałam ze w tym miesiącu prześle pani pieniążki na jedzonko dla Cyrylka i Tinki.Na stałe nie moge ich wziąść pod opieke wirtualną :( Nie dam rady niestety finansowo ale choć ten miesiąc panią odciąże

Doczytałam, że padła taka propozycja... czy mogłabym w takim układzie prosić o to aby te 20 zł za marzec, które za chwilę przeleję :) zostały przeznaczone na mokre jedzonko dla Pani domowych kociaków ?? Wiem, że to niewiele, ale... byłoby mi bardzo miło... :)

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Nie mar 08, 2009 18:36

ciaptak pisze:
monika74 pisze:P.Izo jest mi tak bardzo przykro że boryka sie pani z takimi problemami
chciałabym jakoś pomóc i pomyślałam ze w tym miesiącu prześle pani pieniążki na jedzonko dla Cyrylka i Tinki.Na stałe nie moge ich wziąść pod opieke wirtualną :( Nie dam rady niestety finansowo ale choć ten miesiąc panią odciąże

Doczytałam, że padła taka propozycja... czy mogłabym w takim układzie prosić o to aby te 20 zł za marzec, które za chwilę przeleję :) zostały przeznaczone na mokre jedzonko dla Pani domowych kociaków ?? Wiem, że to niewiele, ale... byłoby mi bardzo miło... :)

Właśnie miałam zaproponować to samo jak zobaczyłam że Tineczka ma opiekuna :D
p.Izo prosimy jutro kupić kociusią puszeczki
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Nie mar 08, 2009 19:02

Wiora przeglądałam wczoraj Bazarki z ciekawości.Znalazlam nawet zegarek ktory ktoś wystawił za 500 zł. Więc chyba nie ma się co bać???Jesli chodzi o obraz Mamy to mam jeszcze pieć innych więc muszą mi wystarczyć. Jestem w bardzo ciężkiej sytuacji.Jeśli chodzi o moje obrazy to wolałabym ich nie wystawić bo nie wiem czy kiedykolwiek znajdę jeszcze czas żeby coś namalować. A jeśli tak to wtedy wystawię z nich Bazarek. Narazie nie stać mnie na jedzenie dla domowych kotów a co dopiero marzyć o kupnie pędzli, płótna czy farb. Narazie to wykluczone. Ciaptak, Monika74 jesteście KOCHANE Dziewczyny :lol: Lece teraz na działkę bo na chwilkę tylko wpadłam do domu.
Ostatnio edytowano Nie mar 08, 2009 19:04 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie mar 08, 2009 19:02

monika74 pisze:
ciaptak pisze:

Właśnie miałam zaproponować to samo jak zobaczyłam że Tineczka ma opiekuna :D
p.Izo prosimy jutro kupić kociusią puszeczki

Monice też byłoby miło :D

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Nie mar 08, 2009 19:05

Kupię kiciusiom w domu. Dziękuję z Całego Serca :lol:

iza71koty

Post » Nie mar 08, 2009 19:06

I ja jestem na nowym wąteczku :)
Następny ciężki miesiąc dla pani Izy, ale takiej pamiątki po mamie to naprawdę żal :(
Ja zaraz wyślę pieniążki na Szarusia i też dołożę trochę na domowe kotki i inne potrzebujące. Może ta wiosna w końcu przyjdzie i doczeka Pani tej rybki.
Obrazek

Marmotka

Od: Nie sie 26, 2007 17:35

Post » Nie mar 08, 2009 19:10

Jeśli mam nie wystawiać obrazu to piszcie. Moze przekopię mieszkanie i znajdę inne rzeczy na Bazarek skoro chcecie?Mam jeszcze dwie puszki na karmę Whiskasa. Prawie nie używane. No i to co Wam wcześniej pisałam. No muszę jakoś pomoc tym moim w domu. Wiem że potem będzie nam lżej ale teraz jest poprostu bardzo ciężko.

iza71koty

Post » Nie mar 08, 2009 19:13

Marmotka pisze:I ja jestem na nowym wąteczku :)
Następny ciężki miesiąc dla pani Izy, ale takiej pamiątki po mamie to naprawdę żal :(
Ja zaraz wyślę pieniążki na Szarusia i też dołożę trochę na domowe kotki i inne potrzebujące. Może ta wiosna w końcu przyjdzie i doczeka Pani tej rybki.
Sliczne dzięki Marmotka. Pięknie Dziękujemy i oczywiście Serdecznie Witamy :lol:

iza71koty

Post » Nie mar 08, 2009 19:16

Dziewczyny ja Wam tylko dodam na koniec bo muszę już wychodzić że to pierwsza taka zima. Nigdy nie byłam tak długo bez ryby, nigdy. To trwa już czwarty miesiąc. Zwykle przerwa była dwa miesiące a w ubieglym roku tylko miesiąc. Normalnie cały czas byla ryba. Fakt że trochę drożej ale kurcze była!!!

iza71koty

Post » Nie mar 08, 2009 19:20

p. Izo, wysłałam przed chwilą wiadomość na pw w sprawie mokrej karmy

Kicia po sterylce, która obecnie przebywa u mnie w domu ma się dobrze. Jest spokojna, daje się głaskać, czasem nawet mruczy przy głaskaniu. Zaczęła jeść, załatwiła się nawet do kuwetki, czego się nie spodziewałam, sądziłam, że mogą być z tym spore problemy, bo to w końcu kotka wolnożyjąca. Wygląda na to, że powoli dochodzi do siebie, co mnie bardzo cieszy :)
Obrazek

jacentka

Od: Pon wrz 03, 2007 8:50

Post » Nie mar 08, 2009 19:44

Izo
jeśli chcesz ten obraz wystawić na bazarku to proponuję żebyś wystawiła go z taką ceną, jaka to TY uważasz za własciwą.
Nie musisz się bać że bedzie za wysoka, nic nie ryzykujesz. W końcu - najwyżej nikt nie kupi. Decydujesz się na ta sprzedaz żeby osiągnąć konkretny efekt czyli znacznie poprawić Twoje obecne finanse. Oddawanie go za cene która tak naprawdę nic nie zmieni, nie bedzie żadną poprawą - nie ma żadnego sensu.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie mar 08, 2009 19:47

zgadzam się z Ja-Ba w kwestii obrazu
Obrazek

jacentka

Od: Pon wrz 03, 2007 8:50

Post » Nie mar 08, 2009 19:49

Ja-Ba pisze:Izo
jeśli chcesz ten obraz wystawić na bazarku to proponuję żebyś wystawiła go z taką ceną, jaka to TY uważasz za własciwą.
Nie musisz się bać że bedzie za wysoka, nic nie ryzykujesz. W końcu - najwyżej nikt nie kupi. Decydujesz się na ta sprzedaz żeby osiągnąć konkretny efekt czyli znacznie poprawić Twoje obecne finanse. Oddawanie go za cene która tak naprawdę nic nie zmieni, nie bedzie żadną poprawą - nie ma żadnego sensu.

popieram i czekam na bazarek :)
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Nie mar 08, 2009 19:57

ja tez popieram Jabe pani Izo
no z mojego i Agi bazarku jak narazie nici ale mamy pelno takich roznych fajnych pierdolek do wystawienia-ten na pewno nie jest ostatni takze moze nie teraz ale jest szansa ze nastepny wypali i bedzie taki jak poprzednie albo jeszcze lepszy :wink: (mam nadzieje :roll: )

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie mar 08, 2009 20:00

a moim skoromnym zdaniem pozwole sobie zaznaczyc ze
pani mama juz niestety nieczego nie namaluje dlatego bardzo by bylo przykro stracic tak drogocenna pamiatke :cry:
skolei pani pani Izo jeszcze sie w zyciu wszystko moze pozmieniac tak ze i pieniadze na malowanie beda-niech pani nie zaluje swoich obrazow bo naprawde sa piekne :roll:

ale oczywiscie ostateczna decyzja nalezy do pani :D

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

[poprzednia][następna]