jopop pisze:moje kochane Bulwiątko
Twoje kochane Bulwiątko pochłonęło wczoraj sporą część belriso o smaku pieczonego jabłka
Mój deser
Skoro już przy menu jesteśmy...
Żurek żrą, żeby nie było.
Moderator: Estraven
jopop pisze:moje kochane Bulwiątko
Tiaaabehemotka pisze:Taaa, to w ramach Twojej osławionej empatii?![]()
behemotka pisze:Gracja poszła w ślady siostry i też zaczyna rozklejać powieki. Znaczy się dziewczyny są bardziej rozwinięte
Oczywiście ja o tym zawsze wiedziałam

behemotka pisze:jopop pisze:moje kochane Bulwiątko
Twoje kochane Bulwiątko pochłonęło wczoraj sporą część belriso o smaku pieczonego jabłka
Mój deser
)
rambo_ruda pisze:moja czarna też ma fetysz na patyczki do uszu. potrafi pół pudełka wywlec i rozpirzyć po domu, wetknąć pod dywan np.
tosiula pisze:Patyczki to powinni w zoologu sprzedawać
, chusteczki, puzzle Wielbłądzio pisze:behemotka pisze:jopop pisze:moje kochane Bulwiątko
Mój deser
Pluszątko woli wiśniowy firmy Muller...
No i też lubi przytulać się do wrzącego czajnika, ewentualnie przypiekać się tuż obok rozgrzanej płyty (nie dopuszczam do tego, żeby 'fajerka' pozostała choć na chwilę odkryta, bo miałabym pewnie gotowego pieczonego kotka, a przecież jestem wegetarianką i mógłby się zmarnować, gdyby Dranie w ramach solidarności z ofiarą (losu) nie chciały jej spożyć
)
To jak nic jest ich trzeci brat!!!
A fetyszyzm patyczkowy: nie wiem, o co w nim chodzi, Maciuś i Duńka nie chcą mi wytłumaczyćAle potrafią w poszukiwaniu zużytych patyczków przekopać cały śmietnik, wywalić na podłogę i rozgrzebać moją łazienkową kosmetyczkę (ile to już cieni i pudrów poszłooo
); zaś w poszukiwaniu nowych uczą się już otwierania szuflady
Aha: i też chowają pogryzione, wymemłane zdobycze pod dywan
anial pisze:Jeszcze śpią przy takiej pogodzieNiektórym to dobrze
Zapraszam na kawkę
i może jakieś ciasteczko do tego 

Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89 i 18 gości