Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Niestety, pani się nie pojawiła. Kotki nadal cierpliwie czekają.
Kicia_ pisze:Sprawdzałam Wyborczą, znowu nie ma żadnych ogłoszeń. Ktoś wie, co się dzieje? Agness, Twoje ogłoszenia sie ukazywały, może jednak wyślesz w wolnej chwili nasze kotki do nich, bo kolejny tydzień kotki traca szansę na domki, a z Wyborczej miałysmy kilka udanych adopcji.
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Sprawdzałam Wyborczą, znowu nie ma żadnych ogłoszeń. Ktoś wie, co się dzieje? Agness, Twoje ogłoszenia sie ukazywały, może jednak wyślesz w wolnej chwili nasze kotki do nich, bo kolejny tydzień kotki traca szansę na domki, a z Wyborczej miałysmy kilka udanych adopcji.
Miałam własnie to zaproponowaćOczywiście wyślę, nie ma problemu tylko rzeczywiście tam różnie bywa z ogłoszeniami.... Mam jeszcze jeden pomysł, ale jak uda mi się zrealizować to dam znać, na razie próbuję, zobaczymy.
Czy moge umieścić info z waszymi nr telefonu, wraz z informacją że jesteście w każdą niedzielę w schronisku? w jakich godzinach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości