Femka pisze:Marcelibu się zalogowała na moim nicku
Fcależenieprawda

Jeszcze się będziesz prosić!!!

Jakie mi ładne kolorowanki wyszły

A ja tu wpadłam niechcący, oczywiście. Tak mi się kliknęło jakoś, sama nie wiem...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Marcelibu się zalogowała na moim nicku
Korciaczki pisze:To na opisy szkodników czekamy
Lemoniada pisze:No i kutfa na trzeciej stronie dopiero przyszło mi się wpisywać![]()
Ale oto jestem
Femka pisze:a ja wcale nie witam serdecznie, bo wpadłam tu przez pomyłkę i zaraz spadam
aż sobie zacytujęLemoniada pisze:Femka pisze:a ja wcale nie witam serdecznie, bo wpadłam tu przez pomyłkę i zaraz spadam
Nauczyć gówniarza co chodzi i powtarza
Femka pisze:Lemoniada pisze:No i kutfa na trzeciej stronie dopiero przyszło mi się wpisywać![]()
Ale oto jestem
a po co?
skaskaNH pisze:P.s. Wiem, to patologia, ale ja kocham te moje zwyczajne paskudy - własnie za to, że takie są
Monostra pisze:skaskaNH pisze:P.s. Wiem, to patologia, ale ja kocham te moje zwyczajne paskudy - własnie za to, że takie są
Nie wiem za co się kocha, ale kocha się wszystkie. I "zwyczajne" i rasowe, i nibyrasowe - bez różnicy. Chyba za to, że w ogóle są
Lemoniada pisze:Femka pisze:a po co?
Żeby się Tobie za dobrze nie żyło
Monostra pisze:skaskaNH pisze:P.s. Wiem, to patologia, ale ja kocham te moje zwyczajne paskudy - własnie za to, że takie są
Nie wiem za co się kocha, ale kocha się wszystkie. I "zwyczajne" i rasowe, i nibyrasowe - bez różnicy. Chyba za to, że w ogóle są
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 77 gości