Mela - przygarnieta w wieku 3 miesiecy

Gizmo - znaleziony w pudelku w wieku tygodnia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.
Tiaaa..a rośnie toto szybciej, niż ustawa przewiduje![]()
Nioo... A wówczas odczuwamy głęboką wdzięczność jeśli trafiają do kuwety i raczą zjeść to co my w pocie czoła dla nich przygotujemy.
Nie raczą.Ostatnio musiałam JA zjeść po nich.
Czym je chciałaś otruć?? Połapały się... niestety...
ajszus pisze:Klaczek jest przeslicznyKocham koty dlugowlose, a mam dwa krotkowlose
![]()
kinga w. pisze:Ja skromny człowieczek jestem, uginający się pod jarzmem kociego ciemiężcy, brnący z trudem od kuwety do lodówki i kocich misek, znajdujący sobie z trudem miejsce na nocleg w łóżku... Z łaski kotów.
kinga w. pisze:Ugotowałam ryż,starlam marcheweczkę,ślicznie pokrojoną pierś z kurczaczka.
Żadna nie ruszyła.Miałam kolację.
ajszus pisze:kinga w. pisze:Ugotowałam ryż,starlam marcheweczkę,ślicznie pokrojoną pierś z kurczaczka.
Widocznie nie byly gkidne, a Ty zawsze jestes?Ja w takim wypadku zostawiam to w miseczce, w ciagu dnia przeciez zjedza
ajszus pisze:kalair pisze:Ugotowałam ryż,starlam marcheweczkę,ślicznie pokrojoną pierś z kurczaczka.
Widocznie nie byly glodne, a Ty zawsze jestes?Ja w takim wypadku zostawiam to w miseczce, w ciagu dnia przeciez zjedza
kinga w. pisze:ajszus pisze:kalair pisze:Ugotowałam ryż,starlam marcheweczkę,ślicznie pokrojoną pierś z kurczaczka.
Widocznie nie byly gkidne, a Ty zawsze jestes?Ja w takim wypadku zostawiam to w miseczce, w ciagu dnia przeciez zjedza
NIc z tego. Moje potrafią czekać aż spuszczę zawartość miseczki w sedesie. Jak nie mają na cos ochoty to po prostu poprzestają na chrupkach. Po 12 godzinach i tak wyrzucę niechciany posiłek bo obeschnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 273 gości