ajszus pisze:kalair pisze:Kinga,pytałam, czy mogę, ale się nie doczekałam,to wklejam!![]()
Mała Lafinka-![]()
Jakie malenstwoPrzybledka czy taka malutka skads wzieliscie?
Od znajomej. Zaraz potem kicia została wykastrowana.[mamusia]Taki nasz mały sukcesik.
Moderator: Estraven
ajszus pisze:kalair pisze:Kinga,pytałam, czy mogę, ale się nie doczekałam,to wklejam!![]()
Mała Lafinka-![]()
Jakie malenstwoPrzybledka czy taka malutka skads wzieliscie?

kinga w. pisze:Korciaczki! Popatrzcie na podpis Kalair! To jest maleńka Lafi!
Korciaczki pisze:kalair pisze:Kinga,pytałam, czy mogę, ale się nie doczekałam,to wklejam!![]()
Mała Lafinka-![]()
....
![]()
![]()
co, co co to za cudo? Wybaczcie, nie jesteśmy z Wami zbyt długo - i nie wiemy...Kim jest ta śliczna koteczka?

kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.
kalair pisze:kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.
Tiaaa..a rośnie toto szybciej, niż ustawa przewiduje![]()
zdecydownia szybciej....
jaki ten wątek fajny...kalair pisze:kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.

Korciaczki pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.
zdecydownia szybciej....
![]()
jaki ten wątek fajny...
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.
Nioo... A wówczas odczuwamy głęboką wdzięczność jeśli trafiają do kuwety i raczą zjeść to co my w pocie czoła dla nich przygotujemy.
kalair pisze:Korciaczki pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.
zdecydownia szybciej....
![]()
jaki ten wątek fajny...
![]()
![]()
Kwestia użytkowników!
![]()

kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.
Nioo... A wówczas odczuwamy głęboką wdzięczność jeśli trafiają do kuwety i raczą zjeść to co my w pocie czoła dla nich przygotujemy.
Nie raczą.Ostatnio musiałam JA zjeść po nich.

kinga w. pisze:kalair pisze:Korciaczki pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:I fajnie się ogląda takie słodkie maleństwa zapominając że to co z nich wyrosło to podła i bezwzględna tyrania.
zdecydownia szybciej....
![]()
jaki ten wątek fajny...
![]()
![]()
Kwestia użytkowników!
![]()
A skromność naszą cnota kardynalną jest...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Hana, Meteorolog1, pibon i 35 gości