montes pisze:Wdzianka super - muszę z TŻ skonsultować kupno ubranka - może da się namówić
licze na to, bo fundacja ma kilkanaście psów aktualnie do leczenia i jak zwykle nie ma kasy;)
Moderator: Moderatorzy
montes pisze:Wdzianka super - muszę z TŻ skonsultować kupno ubranka - może da się namówić
montes pisze:arjuna mam na allegro zamówić czy mogę przekazać darowiznę na fundację i komuś koszty przesyłki ?
Chciałabym to moro tylko bez piór![]()
Proszę o wskazówki
arjuna pisze:montes pisze:arjuna mam na allegro zamówić czy mogę przekazać darowiznę na fundację i komuś koszty przesyłki ?
Chciałabym to moro tylko bez piór![]()
Proszę o wskazówki
kochanie, możesz zamówić albo przez allegro albo tutaj, gdzie tylko chcesz. Całość kaski idzie na Fundację AST-sama oplacam szycie kubraków i przesyłki;)
musisz mi jeszcze podać długość Twojego potwora od kłębu do nasady ogona i szerokość w klatce piersiowej-dzięki temu dopasuję kubrak tak, by był w sam raz;)
arjuna pisze:AAAAAAAAA-teraz to już na tym forum są 2 królewny![]()
przeszyj dalej guziczki przy szyjce-dzięki temu lepiej dopasujesz kubraczek:bedzie mniejsze wcięcie przy szyjce.
Chyba jest też za luźny, przeszyj guzkiczki tak, by kubrak był dokładnie odpasowany.
od czasu do czasu wrzuć jakieś zdjecia ksieżniczki;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości