Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.
Georg-inia pisze:Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.a ja mu usiłowałam w Corelu tę łezkę zamazać, przed wstawieniem ogłoszeń
iskra666 pisze:Kibicowałam tak troszkę Zuluskowi..
kurcze Magdaradek..
jak napisałaś post o relacji z domku to aż mi łzy poleciały no.. chjolera jasna..
Fri pisze:Georg-inia pisze:Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.a ja mu usiłowałam w Corelu tę łezkę zamazać, przed wstawieniem ogłoszeń
oszukistka!![]()
i zmarchy wymazać, i pryszcze zblurować i biust powiększyć o dwa rozmiary...?![]()
witam domek![]()
taki dobry domek!![]()
mało takich domków, mało!
Fri pisze:Georg-inia pisze:Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.a ja mu usiłowałam w Corelu tę łezkę zamazać, przed wstawieniem ogłoszeń
oszukistka!![]()
i zmarchy wymazać, i pryszcze zblurować i biust powiększyć o dwa rozmiary...?![]()
Georg-inia pisze:Fri pisze:Georg-inia pisze:Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.a ja mu usiłowałam w Corelu tę łezkę zamazać, przed wstawieniem ogłoszeń
oszukistka!![]()
no wstydzem się, wstydzem... następnym razem będę dawać foty bez retuszu: z załzawionymi oczkami, świerzbem, gilem sterczącym z nosa i to wszystko niewyraźne![]()
Nah pisze:Georg-inia pisze:Fri pisze:Georg-inia pisze:Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.a ja mu usiłowałam w Corelu tę łezkę zamazać, przed wstawieniem ogłoszeń
oszukistka!![]()
no wstydzem się, wstydzem... następnym razem będę dawać foty bez retuszu: z załzawionymi oczkami, świerzbem, gilem sterczącym z nosa i to wszystko niewyraźne![]()
![]()
ale te gile i świerzb - to właśnie wyraźne żeby były - najlepiej powiększyć i wyostrzyć
magdaradek pisze:Asiu no to fantastyczniejakby co to wiesz, że w Łodzi są kotki wyjątkowe, hehehe
magdaradek pisze:a teraz i Zulusek podPiernikowiec do nich dołączy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Silverblue i 70 gości