Zula,Gluś(FeLV+),Mela(FeLV+)i Daszka(DT).Fotki-s.93 i 94

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 05, 2009 22:59

No właśnie i sie nie wyśpisz :lol:

Tak sobie właśnie pomyślałam, ze ja juz ponad rok zadnego alkoholu nie piłam 8O klimat na dzikim zachodzie mi nie służy, nie ma jak to nad morzem zabawa :roll:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw mar 05, 2009 23:01

Bo do picia potrzeba dobrego towarzystwa!-musimy sie kiedys spotkac i zrobic imprezkę!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw mar 05, 2009 23:04

Kasiu, popieram! :D to byłoby ekstra, zebrać się np. tak na weekend gdzieś w fajnym miejscu...!

Ale, jak myślicie Dziewczyny...futra zabieramy? :strach: :lol:

Zmykam już, jeszcze na mnie czeka zlew naczyń i umycie podłogi, ale mi się nie chce :roll: no i do bezdomniaczków lece.

Jutro odwoże Nietoperka!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw mar 05, 2009 23:08

Oby DTpokochał Nietoperka tak jak Ty!
Dobranoc Milenko-ja tez juz zmykam-to był cięzki(kolejny dzień)-oby juz nigdy takich nie było-niech sie leniwie toczy życie ,ze zdrowymi,szczesliwymi kotami!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw mar 05, 2009 23:15

Dobrze,bo chociaż se nerki przeczyszcze hihi,a ze spankiem to później dośpię hihi.O dobrze Kasik że jesteś,tak mnie babska ciekawość zżera skąd masz takie napiszę wprost zajebiaszcze duże emotki,ściągałaś sobie skądś?

I zdrówko futrzaczków przy 5 marca :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw mar 05, 2009 23:16

milenap pisze:Kasiu, popieram! :D to byłoby ekstra, zebrać się np. tak na weekend gdzieś w fajnym miejscu...!

Ale, jak myślicie Dziewczyny...futra zabieramy? :strach: :lol:

Zmykam już, jeszcze na mnie czeka zlew naczyń i umycie podłogi, ale mi się nie chce :roll: no i do bezdomniaczków lece.

Jutro odwoże Nietoperka!

Futrom tez sie cos od zycia nalezy, wszystkie futra spotykaja sie i bawia sie razem a Duzi osobno na balange niech sobie odsapna od siebie. Netoperek biedniutki ale swoja droga koty to bardzo wytrzymale zwierzeta jak takie malenstwo przetrwalo chore a szczegolnie slepe
usciski

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Czw mar 05, 2009 23:18

Dobrze,bo chociaż se nerki przeczyszcze hihi,a ze spankiem to później dośpię hihi.O dobrze Kasik że jesteś,tak mnie babska ciekawość zżera skąd masz takie napiszę wprost zajebiaszcze duże emotki,ściągałaś sobie skądś?

I zdrówko futrzaczków przy 5,prawie 6 marca :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt mar 06, 2009 8:20

Sylwia-masz PW :lol: !
No ten pomysł ze zjazdem Kociej Mafii bardzo mi sie podoba!-tylko ja nie dam rady z kotami!-pociągiem ich nie zabiorę,a samochodu nie mam! :oops:
Słuchajcie,a może 8 marca -ustanowimy Dzień Dużych?-Dnia Kobiet już sie prawie nie świętuję, a większość-powtarzam -większośc kociarzy to kobiety,więc może......?
Milenko-wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za akcję "Nietoperek"!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt mar 06, 2009 10:43

kropkaXL pisze:No ten pomysł ze zjazdem Kociej Mafii bardzo mi sie podoba!
Słuchajcie,a może 8 marca -ustanowimy Dzień Dużych?-Dnia Kobiet już sie prawie nie świętuję, a większość-powtarzam -większośc kociarzy to kobiety,więc może......?
Milenko-wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za akcję "Nietoperek"!!!

Kacha, podpisuję się pod wszystkim co napisałaś!!!!

Spotkanie koniecznie należy urządzić, z piwem, winem, czy innym badziewiem, zresztą to nie jest ważne. Istotne, byśmy się zobaczyły oko w oko.. W końcu.. Może tak w jakiejś Łodzi?? Toż to środek Polski..

Kiciaczek maluteńki przecudny i człowiek prawdziwie w niej zakochany nie zwróci uwagi na plamkę jako na defekt, a ew. jako na obiekt troski. Cudownie, że Milenka ją wynalazła (gdzie się znajduje takie cuda??) i uratowała.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt mar 06, 2009 18:28

Kaprys2004 pisze:
kropkaXL pisze:No ten pomysł ze zjazdem Kociej Mafii bardzo mi sie podoba!

Kacha, podpisuję się pod wszystkim co napisałaś!!!!

Spotkanie koniecznie należy urządzić, z piwem, winem, czy innym badziewiem, zresztą to nie jest ważne. Istotne, byśmy się zobaczyły oko w oko.. W końcu.. Może tak w jakiejś Łodzi?? Toż to środek Polski..

Kiciaczek maluteńki przecudny i człowiek prawdziwie w niej zakochany nie zwróci uwagi na plamkę jako na defekt, a ew. jako na obiekt troski. Cudownie, że Milenka ją wynalazła (gdzie się znajduje takie cuda??) i uratowała.

Kasiu-możemy chyba powoli myślec o spotkaniu-Łódź-jako środek Polski faktycznie chyba jest świetnym miejscem!
Myślę,że latem będzie fajniej-można sobie połazic!
Jestem "za"-tym bardziej,że mam rodzine w Skierniewicach,a stamtąd do Łodzi to już rzut mokrym beretem!
A jeśli chodzi o źródło pochodzenia Nietoperka_Kasiu-wierz mi-nie chciałabyś tam być!-to horror!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt mar 06, 2009 20:05

Poprosiłam modów o zamknięcie watku-kocięta mają już swoje wątki,więc odepnijcie banerki-a Piracik będzie miał uratowane oczko-własnie Kamila napisala,że maluszek miał dzisiaj zszytą rogówkę-to jednak nie po KK-tylko uraz mechaniczny!
Bardzo sie z tego ciesze! Obrazek
Milenko-czekam z niepokojem -jak akcja"Nietoperek"? 8O
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt mar 06, 2009 21:35

Kicia juz u mnie . :-)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pt mar 06, 2009 21:44

Aneta :dance: :dance2: :dance: :dance2: :love:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt mar 06, 2009 21:52

A Milenka jeszcze pewnie nie dojechała do domku :( -biedactwo-jej to juz chyba doby brakuje!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt mar 06, 2009 22:17

Ode mnie nie jest daleko, to jakies.. 20 minut drogi. ;-)
Ale pewnie karmi jeszcze koty.
Nietoperek byl zupelnie wyluzowany. Obeszla katy, zrobila sioo do kuwety, najadla sie i napila, a potem zalegla pod lozkiem. :-)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

[poprzednia][następna]