Lepszym porównaniem jest moja ręka (nie za duża, chyba średniej wielkości) i Szkieletorka

Maleństwo straszne i bardzo wystraszone. Jednak ja jestem dobrej myśli, kicia niedługo polubi czułości.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karola666 pisze:jopop pisze:
Co do czynności odwrotnych - wczoraj raz zrobiła mi kupę na rękach, raz posikała się w trakcie łapania jej na ręce, a dziś wystraszona moją obecnością w przedpokoju wskoczyła na szafkę i obsikała kocyk. Czyli potrzeby załatwia - szkoda, że ze strachu przede mną i nie do kuwety. No cóż, czasu trzeba.
aj jopop, po prostu się wykąp, uczesz i ubierz to się kot bać przestanie
ja tak robiłam z dzikuskami i działało
Kaprys2004 pisze:karola666 pisze:jopop pisze:
Co do czynności odwrotnych - wczoraj raz zrobiła mi kupę na rękach, raz posikała się w trakcie łapania jej na ręce, a dziś wystraszona moją obecnością w przedpokoju wskoczyła na szafkę i obsikała kocyk. Czyli potrzeby załatwia - szkoda, że ze strachu przede mną i nie do kuwety. No cóż, czasu trzeba.
aj jopop, po prostu się wykąp, uczesz i ubierz to się kot bać przestanie
ja tak robiłam z dzikuskami i działało
![]()
![]()
Karola, niemożliwa jesteś!!!
Kaprys2004 pisze:Dorobicie się obie!Jopop NIGDY Wam już nie da żadnego kotka!!
![]()
czarna_agis pisze:Kaprys2004 pisze:Dorobicie się obie!Jopop NIGDY Wam już nie da żadnego kotka!!
![]()
w ramach pokuty dostaną po całym miocie
jopop pisze:agis chyba nie w formie, bo zostawiła mi trochę zapiekanki![]()
krew z łapcia utoczona.
a, i nastąpił Wielki Cud Odmłodzenia - Szkieletka została cofnięta w ocenie uzębienia do ok. 5 miesięcyczyli nie jest AŻ TAK zabiedzona!!!!
za to wystraszona jest nadal nieziemsko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954, Google [Bot], kasiek1510, misiulka i 111 gości