Superowo! No pełna sielanka!
No,masz szczęście,że pocykałaś.
Moderator: Estraven

kinga w. pisze:Poza tym Tysiek zachowuje się chwilami jak malutkie kociątko. Przy mizianiu. Strasznie to rozczulające. Te dwa paskudy po prostu się miziają, a Tysiek ma całkiem inaczej - łapki udeptują, kotek sie aż skręca, barankuje zawzięcie... Słodziak po prostu.
kinga w. pisze:A dziś Tysiek "polował" na Futro. Byłam w szoku.
Pewnie tak, ale jego zachowanie odbiega zupełnie od pozostałych. Kłaczek młodszy, a mizia się, owszem, ale bez tej "zawziętości" - hrabicz jest.kalair pisze:kinga w. pisze:Poza tym Tysiek zachowuje się chwilami jak malutkie kociątko. Przy mizianiu. Strasznie to rozczulające. Te dwa paskudy po prostu się miziają, a Tysiek ma całkiem inaczej - łapki udeptują, kotek sie aż skręca, barankuje zawzięcie... Słodziak po prostu.
Kinga, to jest jeszcze dziecko, ma prawo się tak zachowywać.A Lafinka dorosła, a też udeptuje zawzięcie do dzisiaj.

kinga w. pisze:Pewnie tak, ale jego zachowanie odbiega zupełnie od pozostałych. Kłaczek młodszy, a mizia się, owszem, ale bez tej "zawziętości" - hrabicz jest.kalair pisze:kinga w. pisze:Poza tym Tysiek zachowuje się chwilami jak malutkie kociątko. Przy mizianiu. Strasznie to rozczulające. Te dwa paskudy po prostu się miziają, a Tysiek ma całkiem inaczej - łapki udeptują, kotek sie aż skręca, barankuje zawzięcie... Słodziak po prostu.
Kinga, to jest jeszcze dziecko, ma prawo się tak zachowywać.A Lafinka dorosła, a też udeptuje zawzięcie do dzisiaj.
kalair pisze:kinga w. pisze:A dziś Tysiek "polował" na Futro. Byłam w szoku.
No, Tysiek się BARDZO dobrze zaaklimatyzował!![]()
![]()
A co na to Futerko?

kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A dziś Tysiek "polował" na Futro. Byłam w szoku.
![]()
A co na to Futerko?
WIAŁA!!![]()
![]()
![]()
Dorota! Mordeczki są cudne i każda inna. Cholernie lubię te pomioty.
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A dziś Tysiek "polował" na Futro. Byłam w szoku.
![]()
A co na to Futerko?
WIAŁA!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No,jak zobaczyła ten mord w oczkach Tyśka!
![]()
![]()
Kinga,moment. ZASTANÓW SIĘ. Lubisz?

kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A dziś Tysiek "polował" na Futro. Byłam w szoku.
![]()
A co na to Futerko?
WIAŁA!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No,jak zobaczyła ten mord w oczkach Tyśka!
![]()
![]()
Kinga,moment. ZASTANÓW SIĘ. Lubisz?
On sie chyba sam zapomniał bo szybko odbił w inna stronę.
Nad czym powinnam się zastanowić?

kinga w. pisze:a co? No tak ja ich NIE ZNOSZĘ!! Psuje, demolki, zasrańce, terroryści...
Dorota pisze:kinga w. pisze:a co? No tak ja ich NIE ZNOSZĘ!! Psuje, demolki, zasrańce, terroryści...
Witaj w klubie!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 11 gości