Jak tam Pola? Dalej wyje?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Masz na myśli marcowy? Nie patrzyłam,a lutowego nie było u nas wcale..![]()
Muszę poszukać.
czarna.wdowa pisze:Faceci nie pamietają takich rzeczy![]()
ostatnio w dzien kota powitałam swojego słowami czy pamięta jakie dzisiaj świeto i prezent przyniósł![]()
powinnam uwiecznić ten wyraz twarzy kiedy szybko robił w myslach przeglad wszystkich rocznic, urodzin itp
Hannah12 pisze:Doczytałam, składam spóźnione życzenia urodzinowe.
I się chwale, mój pamięta o urodzinach , imieninach i rocznicy ślubu. Nie ma zmiłuj się zawsze wcześniej sugeruje co bym chciała i idę sama sobie kupić prezent, nigdy jeszcze nie zapomniał mi go wręczyć
moś pisze:maggia pisze:moś pisze:A ja zapomnialam w tym roku o urodzinach Jj-taNa drugi dzien szybko polecialam mu zadoścuczynic w sklepie
Ty maupo jak mogłaś![]()
no ale zadośc uczynilam przeciez![]()
ps Nie dojade do Poznania w sobote, nie wyrobie sie jednak, tyle spraw sie nalozylo, a Mircea mnie zapraszala tez, szkoda
Mereth pisze:Dzień dobry Dziewczyny![]()
maggia pisze:Mereth pisze:Dzień dobry Dziewczyny![]()
Wyje i wyje do wetki nie pojechałyśmy niestety.
maggia pisze:Wczoraj TŻ siedzial na kanapie. Przyszła Ciupulka położyla się obok i brzuszek do miziania wystawiła, za chwile przyszła gruchająca Polcia położyła się z drugie strony i drugi brzuszek do miziania był. Biedny TŻ na dwie ręce musiał głaskać. A ja mówie do niego: Widzisz jak baby nai Ciebie lecą.![]()
maggia pisze:kalair pisze:Masz na myśli marcowy? Nie patrzyłam,a lutowego nie było u nas wcale..![]()
Muszę poszukać.
Tak marcowy, koniecznie poszukaj.![]()
Widzisz jak brakuje Twojego wąteczku, od razu pomyślałam o Tobie jak wziełam gazete do ręki.
Mereth pisze:maggia pisze:Wczoraj TŻ siedzial na kanapie. Przyszła Ciupulka położyla się obok i brzuszek do miziania wystawiła, za chwile przyszła gruchająca Polcia położyła się z drugie strony i drugi brzuszek do miziania był. Biedny TŻ na dwie ręce musiał głaskać. A ja mówie do niego: Widzisz jak baby nai Ciebie lecą.![]()
![]()
![]()
Ciekawe czy rozdawał głaski po równo
maggia pisze:Mereth pisze:maggia pisze:Wczoraj TŻ siedzial na kanapie. Przyszła Ciupulka położyla się obok i brzuszek do miziania wystawiła, za chwile przyszła gruchająca Polcia położyła się z drugie strony i drugi brzuszek do miziania był. Biedny TŻ na dwie ręce musiał głaskać. A ja mówie do niego: Widzisz jak baby nai Ciebie lecą.![]()
![]()
![]()
Ciekawe czy rozdawał głaski po równo
Nie wiem. Ja nie ostałam wcale.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 118 gości