edmund pisze:wpisujęsięnawątek
witamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edmund pisze:wpisujęsięnawątek
Tweety pisze:aania pisze:dziewczyny a czy ja mogę przypomnieć prośbę o pożyczenie transporterów?musiałabym je odebrać w sobotę a oddać mogę we wtorek.nie mam innej możliwości czasowej
Chyba dwa są w Chironie, u mnie są też dwa ale miałam łapać koty w Jurczycach w tę sobotę, widzę, że z klatkami też ciężko, bo jeszcze amrek przymierza się do KolorowegoKarola to może Ty nastaw klatkę jutro i jak coś to wieź kota na Wielopole do lewego pokoju, bo wymiana w Chironie najwcześniej w poniedziałek
kastapra pisze:Tweety pisze:aania pisze:dziewczyny a czy ja mogę przypomnieć prośbę o pożyczenie transporterów?musiałabym je odebrać w sobotę a oddać mogę we wtorek.nie mam innej możliwości czasowej
Chyba dwa są w Chironie, u mnie są też dwa ale miałam łapać koty w Jurczycach w tę sobotę, widzę, że z klatkami też ciężko, bo jeszcze amrek przymierza się do KolorowegoKarola to może Ty nastaw klatkę jutro i jak coś to wieź kota na Wielopole do lewego pokoju, bo wymiana w Chironie najwcześniej w poniedziałek
Te transportery 2 co były w Chironie to ja wziełam-jeden jest na Wielopolu, drugi u mnie. Postaram się jutro coś łapnąć. Tak czy owak transporter przywiozę na Wielopole, czy klatke tez przywieźć ?
edit_f pisze:można mnie wrzucić na wielopole w piątek wieczorkiem
Miuti pisze:Ślinią się kicie z problemami ząbkowymi.
Weźcie mój zielony transporterek. Jest fajny, bo duży.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Aniula, asmazu, Google [Bot], Wix101 i 133 gości