Tychy już startujemy z sterylizaja kotów wolno-żyjacych i
ZACZYNAMY CIACHAĆ
Pilnie poszukujemy wolatariuszy chętnych do pomocy przy WYŁAPYWANIU , czy ktos z Tychów lub okolic pomoże bo ja przy mojej gromadce nie daje rady a polegało by to na tym iz wolatarusz zabiera odemnie klatke-łapke i idzie w określone miejsce i czeka aż kot sie złapie i wtedy do mnie a ja juz zawoze do weta
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Justa&Zwierzaki pisze:Czy dzika Bona ma szanse na dom
pewnie, że tak.....przecież ona coraz bardziej proludzka się robi
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Bonuś nie chowaj się....znikasz w innych wątkach tak szybko jak uciekasz pod wannę