Jestem z Tobą i trzymaj się kochana.
Całusy dla wszystkich kotuchów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwinta pisze:Iza, zdjęcia przepiękne, emanuje z nich ogromne ciepełko.Wygladasz z Lechutkiem cudnie, w ogóle jesteś cudna dziewczyna i mam nadzieję, że również silna. Dlatego jak Ci będzie chciał zrobić jakąkolwiek przykrość ten osobnik, to goa jak nie potrafisz, to ja jestem w stanie gotowości.
Izabela pisze:Pozwole sobie tutaj w watku poprosic o cieple mysli dla... mnie. Niespodziewanie pojawil sie u nas moj ex ( niezapowiedziany przylot) z informacja , ze musimy porozmawiac. Zburzyl cala harmonie i to co po swietach staralam sie po nim naprostowac w psychice Misia. Nie wiem o co mu chodzi, kolejna sprawa o dziecko? Jakbym miala za malo problemow
Ja też jestem wiedźmą, mam mopa, wałek do ciasta i tłuczek do mięsa. Czasami do samców się nie da inaczej mówićewa74 pisze:kwinta pisze:Iza, zdjęcia przepiękne, emanuje z nich ogromne ciepełko.Wygladasz z Lechutkiem cudnie, w ogóle jesteś cudna dziewczyna i mam nadzieję, że również silna. Dlatego jak Ci będzie chciał zrobić jakąkolwiek przykrość ten osobnik, to goa jak nie potrafisz, to ja jestem w stanie gotowości.
Obiema rencyma się pod tym podpisuję. Iza, jakby co masz w nas wsparcie. Jako zawodowa Czarownica przylecę na miotle i zrobię tam porządek![]()
Trzymaj się, Iza. Będzie dobrze. Nie ma innej opcji. I spokojnie.
Siean pisze:Iza, trochę daleko jestem, by pomóc...
Ale jakby co, to mam miecz... Prawdziwy![]()
Przepłazować rzyć zawsze mogę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości