» Śro mar 04, 2009 0:36
Na wstepie surowo przypominam,ze MOJ Guido jest nieletni,nie ma jeszcze 18 lat i wisi nad nim prokurator. Wiec zadnych romansow.Ale wyznanie przekaze,oczywiscie.Tylko najpierw musze sie z Jego Wysokoscia umowic przez rzecznika prasowego na spotkanie.G. jest okropnie zajety,trudno mi powiedziec,co on robi,ale nie usiedzi chwili na miejscu,chce byc wszedzie jednoczesnie i zawsze jest nie tam,gdzie aktualnie go szukam.W przypadku dzieci podobno nie ma ADHD ,jest tylko rozbestwienie,ale on tak wyglada jakby mial koci ADHD.Pewnie pol nocy spedzi kombinujac,jak wejsc do nowej kuwety.Specjalnie nie zdjelam dzwiczek-co zrobilam w poprzednich-i bede oceniac inteligencje moich kotow.No dobrze,juz nie przedluzam-teraz fanfary prosze-Najzdrowszy Kot Europy Srodkowej Guido W. ma super wyniki.Jego cudowne nerki,watroba,trzustka i kilka innych narzadow pracuja jak nalezy i chyba nie zamierzaja szwankowac.Nawet na pewno.Chyba ze Ksiaze Zlodziei bedzie dalej uprawial swoj niecny proceder.Wiecie co najchetniej kradnie ?Pieczywo ryzowe.Kradnie i zezera do ostatniego okruszka.To chyba jakies fatum-moje koty lubia najbardziej:surowe pieczarki,pomidora z majonezem,siano,surowa marchew ,kawe z mlekiem,kawe mielona na sucho i teraz doszly ryzowe chlebki.Speedy Guido zdrowy,teraz ja bede chorowac -grypa mnie objela w posiadanie.