mimw pisze:Atka pisze:moniexJa mam dwie torby biustonoszy w Twoim rozmiarze, znakomita większość nowa, tylko mierzona. Możesz wpaść poprzymierzać
A masz może na sprzedaż coś 32E lub F?
zuza pisze:Satoru - a jak ja mam 75G po polsku to jest szansa, ze to bedzie dobre? Bo wlasnie sobie uswiadomilam, ze ta angielska numeracja to inna... Znaczy w tej chwili G jest mocno wypelnione.
Atka pisze:mimw pisze:Atka pisze:moniexJa mam dwie torby biustonoszy w Twoim rozmiarze, znakomita większość nowa, tylko mierzona. Możesz wpaść poprzymierzać
Cosie mam jakieś, co są na mnie przymałe, to około 32F będzie
zuza pisze:Satoru - a jak ja mam 75G po polsku to jest szansa, ze to bedzie dobre? Bo wlasnie sobie uswiadomilam, ze ta angielska numeracja to inna... Znaczy w tej chwili G jest mocno wypelnione.
Monika pisze:A ja szukam plundza 90 G albo GG. Moge sobie szukac

Luinloth pisze:Edaa, a mogłabyś ten czarny zaprezentować? Zwłaszcza opisz dokładnie wymiary, bo pasowało mi 65D z niektórych modeli. I napisz, ile chciałabyś za niego

mimw pisze:Atka pisze:mimw pisze:Atka pisze:moniexJa mam dwie torby biustonoszy w Twoim rozmiarze, znakomita większość nowa, tylko mierzona. Możesz wpaść poprzymierzać
Cosie mam jakieś, co są na mnie przymałe, to około 32F będzie
Chętnie się dowiem co i za ile

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości