żeby rozwiać wątpliwości, bo powialo tajemniczością na wątku
Mirabelka ma się świetnie, i nadal mieszka u mnie.
Nie wiem czemu Shira3 pisze że z domkiem nie jest ok. Nie każdy rodzi się kocią alfą i omegą, ważne że domek doczytuje, wyciąga wnioski. Nigdzie nie napisalam że Shira3 jesteś złym domkiem.
Ale mając na uwadze przedewszystkim dobro kota uważam że bez sensu jest wożenie Mirabelki przez całą Polskę (Shira3 jak widać mieszka w zachodniopomorskim, my w Bielsku-białej na południu Polski) skoro
na miejscu jest zainteresowania kotką, tylko ja wybieram i przebieram w domkach dla kotuni i szukam takiego który bedzie według mnie najlpeszy. Nie jestem zwolennikiem wysyłania kota w taką podróż skoro jestem pewna że w bliższej okolicy znajdę jej dom.
Shera3 jestes dobrym domkiem, przeciez sama wiesz że psami się super opiekujesz. Jeszcze troszke doczytasz i bedziesz domkiem super dobrym.Napewno znajdziesz swojego kota bliżej Ciebie za co trzymam mocne kciuki
cieszę się ze Mirabelka tak się podoba, ale jednoczesnie jestem pewna że bliżej też są mirabelki bis, które czekają na domki. I jedna z nich moze znaleść dobry dom u Shery3.
Mi się wydaje to najrozsądniejsze z punktu widzenia kotów.