Poszukuje wlascicieli Abisynczykow....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 14, 2004 22:53 A Devinik?

Gacusiowa mamo a nie wolisz Devona Rexa? Polecam:) trójkatny pyszczek, krótka krecona sierść - ideał dla alerkików. Kochany jest, przymilny koto-pies:) zawsze pomerda ogonkiem na twoj widok i przywita przy wejściu. A no i musisz sie z nim pobawic bo będzie aportował !

Devonik

Od: Sob gru 20, 2003 22:46

Post » Pon sty 19, 2004 14:37 Re: A Devinik?

Devonik pisze:Gacusiowa mamo a nie wolisz Devona Rexa?

Devonik, rozumiem ze Ty masz takiego.... Ale jak dla mnie to bez przesady, siersci troche musi miec.... ;))
czterej pancerni.... i piesy dwa :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Gacusiowa

Od: Wto gru 09, 2003 12:22

Post » Pon sty 19, 2004 15:03

Pliszkowa pisze:
Gacusiowa Mama pisze:mam :)
o takiego:
http://miau.pl/upload/brachypelma%20vagans.jpg
przyjemniaczek

Bardzo piekny!

Ale z nietypowych zwierzat chyba wolalabym weza niz pajaka, bo jest bardziej komunikatywny, chociaz, o pajakach tak malo wiem... moze sa komunikatywne?
Są?

Shell (moj ptasznik :D ) byl jak najbardziej komunikatywny - pisze byl, bo mu się byc przestało, w sumie nie wiemy ile mial lat - tylko na imię się nie nauczył reagować ;) A węże... cóż, mogłabym mieć jedynie zbożowego, chociaż moim marzeniem jest boa albo chociaż pyton; jednak nie potrafiłabym dać mu do jedzenia chomika czy wręcz królika, kiedy podrośnie... :strach:

Przepraszam że schodzę z tematu o abi :oops:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Wto sty 20, 2004 11:52

Kiara pisze:Shell (moj ptasznik :D ) byl jak najbardziej komunikatywny - pisze byl, bo mu się byc przestało, w sumie nie wiemy ile mial lat - tylko na imię się nie nauczył reagować ;) A węże... cóż, mogłabym mieć jedynie zbożowego, chociaż moim marzeniem jest boa albo chociaż pyton; jednak nie potrafiłabym dać mu do jedzenia chomika czy wręcz królika, kiedy podrośnie... :strach:

Przepraszam że schodzę z tematu o abi :oops:

No dobra, ale co to znaczy ze byl komunikatywny? Kot przybiega i sie lasi a pajak? tez sie lasi? Tuli do reki?
I czy mialas w tym czasie koty? Jak na niego reagowaly? (nie zeszlo nam tak calkiem z kotow na pajaki :wink: )

A tak BTW, niektore koty tez nie reaguja na imie... zwykle dlatego ze im sie nie chce :) Nie wiem jak u pajakow jest ze sluchem, moze tu lezy przyczyna braku reakcji?

Pliszkowa

Od: Pon sty 20, 2003 17:43

[poprzednia]