Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Cassania pisze:najwyzej bedziecie sypac zwirek do kabiny a kapiel brac w kuwecie....
Boo77 pisze:Aguś, a suchego renala je??? Ważne by choć suchego ładnie jadła.
AgaPap pisze:Zdjęcia musze porobić, coby można było obrazowo przedstawiac pasienie panienki![]()
Wczoraj jak przyszłam do mamy to od razu do mnie jak ta kicia się nazywa, bo ona sobie próbuje od rana przypomnieć i nie diabła nie może.Ja jej na to, że Iva. Na co mi mamuśka: no właśnie, cały czas mi się wydawało, że ona takie jakieś ruskie imię ma
![]()
PYTAM SIĘ KTO DAŁ KICI RUSKIE IMIĘ????
Boo77 pisze:AgaPap pisze:Wczoraj jak przyszłam do mamy to od razu do mnie jak ta kicia się nazywa, bo ona sobie próbuje od rana przypomnieć i nie diabła nie może.Ja jej na to, że Iva. Na co mi mamuśka: no właśnie, cały czas mi się wydawało, że ona takie jakieś ruskie imię ma
![]()
PYTAM SIĘ KTO DAŁ KICI RUSKIE IMIĘ????
Iva to ruskie????? W życiu bym nie wpadła na to
AgaPap pisze:Ruskie nie ruskie, ale moja mama ma dalej problem z zapamiętaniem imienia kici. Wczoraj znowu dzwoniła pytać się jak ona ma na imię. Więc mówię, żeby sobie kojarzyła z Iwoną to może prędzej załapie
![]()
AgaPap pisze:
Wczoraj moja mama myła głowę w łazience i w którymś momencie usłyszała drapanie i pyszczenie w drzwi. Otworzyła i okazało się, że to Iva. Zaraz wlazła do łazienki, posadziła tę chudą dupkę na pralce i asystowała w myciu.
Bazyliszkowa pisze:AgaPap pisze:Ruskie nie ruskie, ale moja mama ma dalej problem z zapamiętaniem imienia kici. Wczoraj znowu dzwoniła pytać się jak ona ma na imię. Więc mówię, żeby sobie kojarzyła z Iwoną to może prędzej załapie
![]()
Jeżeli mamie to imię wydaje się ruskie, a zapamiętać nie może, to może niech spróbuje tak:
ruskie imię to IWAN, a imię kotki jest bardzo podobne, trzeba tylko skreślić N
Kciuki za koteczkę
Etka pisze:oj to przyda sie Twojej mamie taki towarzyski kotek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości