Marmurkowe cuda na DT u Cameo i Gemmy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 03, 2009 21:21

Toffik mojej mamy chodzi sobie czasem po klatce, bo lubi. Najpierw wywieszono ogłoszenie o tym, by nie wypuszczać zwierząt na klatkę a później mama dostała imienne pismo, że ZABRANIA się wypuszczania kota na klatkę schodową :?
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto mar 03, 2009 21:23

Weronika no ma chłopak (lub dziewczyna :lol: ) zasady:

"pobawić się możemy i owszem, ale w sumie się nie znamy zbyt dobrze więc dystansik może jednak, czułości ...może kiedyś..zobaczy się"

:D
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Wto mar 03, 2009 21:24

Nah pisze:Weronika no ma chłopak (lub dziewczyna :lol: ) zasady:

"pobawić się możemy i owszem, ale w sumie się nie znamy zbyt dobrze więc dystansik może jednak, czułości ...może kiedyś..zobaczy się"

:D

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 03, 2009 21:26

Boo77 pisze:Toffik mojej mamy chodzi sobie czasem po klatce, bo lubi. Najpierw wywieszono ogłoszenie o tym, by nie wypuszczać zwierząt na klatkę a później mama dostała imienne pismo, że ZABRANIA się wypuszczania kota na klatkę schodową :?

bo niektórzy ludzie lubią innym życie czasem pouprzykrzać :roll:
a szkoda, bo jest przecież króciutkie i fajnie by je było przeżyć przyzwoicie...
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Post » Wto mar 03, 2009 21:29

gemma pisze:Gemiś już daje się głaskać poza budką, ale muszę uważać, żeby gwałtownych ruchów nie robić. Mruczy cudnie :)
Kamiś nawet wczoraj nie chciał za bardzo wyjść z kryjówki, więc stwierdziłam, że dam mu spokój, dzisiaj się ze mną ślicznie bawił, ale pogłaskać się nie dał...

To naprawde wielki postęp-przecież to nowe miejsce,nowe zapachy-a one tyle już stresów przeszły!
Mam nadzieję,że nie beda sprawiac wiekszych kłopotów,że nie beda chorowac-moje biedactwa-sierotki-one tak sie garneły do jednego z naszych podblokowych kotów-takiego młodego kociaka-troche starszego od nich,którego wcisnełam pod opieke sasiadowi-takiemu pijaczkowi,który całe dnie spedza w piwnicy i tam popija,ale kocha zwierzeta i kocio u niego nocuje i spędza duzo czasu w dzień-ma otwarte okienko i nauczył sie wchodzic i wychodzić .Karme dostaje ode mnie ,posłanko tez mu dałam,a niedługo zafunduje mu odjajczanie-tylko jeszcze za wczesnie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 03, 2009 21:31

Hehe, no właśnie charakterek taki bardziej kobiecy jednak :P

Kamiś :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gemiś :)

Obrazek

Obrazek
Bajka :( [*]

Obrazek Obrazek

Marmurkowy wątek- http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89777 :)

gemma

Od: Sob sie 30, 2008 12:13

Post » Wto mar 03, 2009 21:34

Gemma :1luvu: , alez One sie u Ciebie zadomowily :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 03, 2009 21:34

Moje skarby kochane!
Jego to oczko chyba boli!-tak je mruży-jakby Ci sie udało go złapac i przepłukac je chociaż herbatą,a najlepiej byłoby swietlikiem!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto mar 03, 2009 21:38

jerzykowka pisze:Gemma :1luvu: , alez One sie u Ciebie zadomowily :D :D :D

o tym samym pomyslałam jak zobaczyłam tego niby nieśmiałego Kamisia grzebiącego zapamiętale w tych koszyczkach na stole :twisted:
Obrazek

Nah

Post » Wto mar 03, 2009 21:39

No właśnie martwię się o to oczko :( Zaraz spróbuje mu herbatą przepłukać, a jutro kupię rumianek...a co to ten świetlik?? :oops:
Hehe, a zadomowić, to się zadomowiły, sama jestem zdziwiona, tak dzisiaj ze mną szalały, jakby już tu mieszkały od dawna ;) no ale są ciągle niepewne i płochliwe...

P.S. pewnie na zdjęciu nie widać, ale na stole leży mysz, na której Kamiś dokonuje okrutnego mordu :twisted:
Ostatnio edytowano Wto mar 03, 2009 21:40 przez gemma, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek Obrazek

gemma

Post » Wto mar 03, 2009 21:40

Gemma nawet solą fizjologiczną możesz mu chlupnąć do oczka, jak się da złąpać.

Swietne maleństwa :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto mar 03, 2009 21:47

[quote="gemma"]No właśnie martwię się o to oczko :( Zaraz spróbuje mu herbatą przepłukać, a jutro kupię rumianek...a co to ten świetlik??
Weroniko-rumiankiem nie wolno!-kup świetlik lekarski-doskonale nadaje sie do płukania oczu-kiedys czesto stosowany w okulistyce przy stanach zapalnych spojówek-to takie zioło.Ale sie ciesze,że maleństwa sie rozkrecają!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 03, 2009 21:52

Nie wolno?? 8O
o kurczę, nie wiedziałam....byłam pewna, że się właśnie rumiankiem płucze jak coś się dzieje! :oops:
w takim razie jutro kupię świetlik i będziemy płukać... :)

Obrazek Obrazek

gemma

Post » Wto mar 03, 2009 21:55

Rumianek czesto daje podraznienia,a oprócz tego powoduje wyłysienia sierści w miejscu stosowania-o wiele lepszy jest napar z herbaty-oczywiście bez cukru :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 03, 2009 22:07

A zapomniałam zapytac-i jak -Kamis kicha???
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]