Marmurkowe cuda na DT u Cameo i Gemmy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 03, 2009 10:46

Ooo, zdecydowanie nie płakały ;)
wręcz przeciwnie- urządziły sobie zabawe w najlepsze w środku nocy 8)
czego dowodem były nie tylko hałasy, ale też to, co zastałam rano w kuchni- wszędzie piasek, ręczniki papierowe na podłodze a Marmurki zmęczone odsypiające nocne szaleństwa :D

Tu już przebudzone, ale nadal zaspane ;)

Obrazek
Bajka :( [*]

Obrazek Obrazek

Marmurkowy wątek- http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89777 :)

gemma

Od: Sob sie 30, 2008 12:13

Post » Wto mar 03, 2009 14:01

Miałam problem z netem :?

Ale się cieszę z obrotu spraw!

Kropeczko, dziękuję Ci serdecznie, wiesz za co!:wink:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto mar 03, 2009 16:46

Nie podoba mi się prawe oczko Gemisia. Dzisiaj rano jak się z nim bawiłam to przyjrzałam mu się bliżej i zauważyłam, że je mruży bardziej niż to drugie, trochę łzawi, a w wewnętrznym rogu widać trochę taką czerwoną błonę...martwię się, czy on mógł się zarazić od Kamisia tą bakterią??

Obrazek Obrazek

gemma

Post » Wto mar 03, 2009 17:12

gemma pisze:Ooo, zdecydowanie nie płakały ;)
wręcz przeciwnie- urządziły sobie zabawe w najlepsze w środku nocy 8)
czego dowodem były nie tylko hałasy, ale też to, co zastałam rano w kuchni- wszędzie piasek, ręczniki papierowe na podłodze a Marmurki zmęczone odsypiające nocne szaleństwa :D

Tu już przebudzone, ale nadal zaspane ;)

Obrazek

Jakie cudne urwisy :love:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Wto mar 03, 2009 18:53

gemma pisze:Nie podoba mi się prawe oczko Gemisia. Dzisiaj rano jak się z nim bawiłam to przyjrzałam mu się bliżej i zauważyłam, że je mruży bardziej niż to drugie, trochę łzawi, a w wewnętrznym rogu widać trochę taką czerwoną błonę...martwię się, czy on mógł się zarazić od Kamisia tą bakterią??

Weroniko-on miał w prawym wewnętrznym kąciku kuleczkę styropianu-w czasie szaleństw w klatce wpadła mu do oczka-nie udało mi sie jej wyjąc-myślałam,że sama wypłynie z łezkami,ale widocznie nie wypłyneła i drazni oczko!
Myslę,że gdyby to było zaraźliwe-to już dawno by sie zaraził!-zreszta drugie oczko Kamisia tez nie zaatakowane.Och gdyby one nie były takimi dzikuskami-oczka można by przepłukiwac -a tak nie można nic zrobić :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 03, 2009 18:55

Boo77 pisze:Miałam problem z netem :?

Ale się cieszę z obrotu spraw!

Kropeczko, dziękuję Ci serdecznie, wiesz za co!:wink:

Pati-nie dziękuj-mi tez pomogliście wszyscy!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto mar 03, 2009 20:48

Witam Kocia Mafie i cudowne Marmurki :D :D :D
Tutaj mozna sobie serce ugrzac i oczy maluszkami nacieszyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu, tyle tu ciepla, ktore wyzwolilas :D
Przesylam mizianki dla chlopakow ( albo dla dziewczynki i chlopca :wink: )!!!!
Poznanska cioteczka
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 03, 2009 20:51

Jakie śliczności :D cudne są :D

Gemma, a dają Ci sie dotykać, czy jeszcze dzika dzicz? :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto mar 03, 2009 20:53

milenap pisze:Jakie śliczności :D cudne są :D

Gemma, a dają Ci sie dotykać, czy jeszcze dzika dzicz? :lol:

No wlasnie, no wlasnie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto mar 03, 2009 21:02

To nie ja wyzwoliłam to ciepło-ono zawsze na forum było i jest-ono sie tu skumulowało-dzięki wszystkim Cioteczkom i Wujciowi Piotrowi!
Maluszki kochały mizianki,ale jak były w budce,a ja wkładałam do nich reke i gładziłam puchate futerka-takie ciepluteńkie,milutkie-no i to głosne mruczenie na dwa głosy!Gemis czasem pozwalał sie pogłaskac poza budką,ale lekki ruch-i już go nie było,a ja nie moge długo miec zgietego kolana-niestety,więc po chwili musiałam zmienić pozycję-kocio myk do budki,ale za chwilę ciekawski łepek wychylał sie i mruczał :love:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 03, 2009 21:05

Ty juz Kasiu za skromna nie badz :twisted: :wink: A nasze forum jest wspaniale i tez je kocham :D :D :D Tyle uratowanych istnień...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto mar 03, 2009 21:15

No właśnie to oczko mnie martwi, bo wczoraj nie było widać, żeby coś się z nim działo...było zupełnie czyściutkie, dopiero dzisiaj zaczął je tak mrużyć...tak wogóle to jak myślisz Kasiu, kiedy mogę isc do weterynarza zaszczepić Gemisia?
Kamiś dzisiaj był dużo odważniejszy. Bawił się ze mną myszką i wchodził na stół ;) próbowałam zajrzeć pod ogonek, ale niestety, nie udało mi się nic dojrzeć, tak szybko śmigał :oops:
Zaraz wstawię parę zdjęć :)

Obrazek Obrazek

gemma

Post » Wto mar 03, 2009 21:16

Asiu-ja tylko stwierdzam fakty-co ja bym sama zrobiła????
A wiecie-dzisiaj zaczepiła mnie sprzataczka ze spółdzielni-mieszka w mojej klatce i jak sie dowiedziałam-to własnie ona zaczęła buntowac ludzi w sprawie kociat.Z usmiechem zapytała-co?-kociaków juz nie ma?-a ja na to zimnym tonem odpowiedziałam-a co-były jakies kociaki?-widziałas je?-kompletnie zbaraniała-nie odpowiedziała mi tylko trzasnęła drzwiami ,ale nawet sie za nia nie obejrzałam-suka podła!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 03, 2009 21:18

Gemiś już daje się głaskać poza budką, ale muszę uważać, żeby gwałtownych ruchów nie robić. Mruczy cudnie :)
Kamiś nawet wczoraj nie chciał za bardzo wyjść z kryjówki, więc stwierdziłam, że dam mu spokój, dzisiaj się ze mną ślicznie bawił, ale pogłaskać się nie dał...

Obrazek Obrazek

gemma

Post » Wto mar 03, 2009 21:20

gemma pisze:No właśnie to oczko mnie martwi, bo wczoraj nie było widać, żeby coś się z nim działo...było zupełnie czyściutkie, dopiero dzisiaj zaczął je tak mrużyć...tak wogóle to jak myślisz Kasiu, kiedy mogę isc do weterynarza zaszczepić Gemisia?
Kamiś dzisiaj był dużo odważniejszy. Bawił się ze mną myszką i wchodził na stół ;) próbowałam zajrzeć pod ogonek, ale niestety, nie udało mi się nic dojrzeć, tak szybko śmigał :oops:
Zaraz wstawię parę zdjęć :)
Weroniko-możesz z nim iść do weta-niech obejrzy to oczko-może uda mu sie je przepłukac i wtedy stwierdzi czy można szczepic -czy nie-ja nie mam pojecia! :oops: -one do czwartku dostawały Synergal50mg co 12 godzin no i cały czas do niedzieli wieczorem aloes.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]