Tosia w domu!Proszę zamknąć wątek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 03, 2009 12:05

Mam nadzieję.Cieszę się,że Zulusek znalazł dobry domek.Tylko o takie nam chodzi,prawda?Myślę,że będzie łatwiej,kiedy Tosia będzie u mnie.Wkleję wtedy zdjęcia,będę więcej wiedzieć o jej charakterze,zawsze to inaczej.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto mar 03, 2009 18:18

Odwiedziłam Tosię,wymiziałam,nakarmiłam i wypuściłam,aby sobie pobiegała.Musi pobyć w DT,bo jest jeszcze bojaźliwa.Nie drapie,nie gryzie,ale maleństwo chowa się,najbezpieczniej czuje się na rękach.Zrobiłam zdjęcia,ale one są takie same,jak poprzednio.Niech już hydraulicy skończą u mnie z tymi rurami,to ją wezmę.

ewar

Post » Wto mar 03, 2009 19:20

Tosiunia w domku choćby tymczasowym na pewno odżyje i zaufa ludziom!! A szczególnie gdy ewar się nią zajmie :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto mar 03, 2009 19:30

magdaradek pisze:Tosiunia w domku choćby tymczasowym na pewno odżyje i zaufa ludziom!! A szczególnie gdy ewar się nią zajmie :D

Co prawda, to prawda :D :D :D
Mizianki dla malutkiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 03, 2009 19:36

Maleńka jest podobna do moich marmurków-no już nie moich!-Tosieńko-bądź szczęsliwa-jestes taka cudna,że znajdziesz szybko stały domek!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 03, 2009 19:37

Ja chyba zwariuję.Znowu koty w lecznicy.Czteroletnia,śliczna,niewysterylizowana krówka.Rok była sama w domu,ale miziasta,ładnie wygląda,grzeczna.A druga? Młodziutka,przyniesiona przez karmicielkę.Jakieś zwierzę ją zaatakowało.Nie ma ucha w ogóle,oczka też jakieś dziwne.Jest już po operacji,w kołnierzu.Mruczy to biedactwo,brudne straszliwie i chce się myć,ale myje..kołnierz,bo nie dostaje się do futerka.Obraz nędzy i rozpaczy.Czy ma jakiekolwiek szanse na dom? Biała (no chyba będzie)z szarym grzbietem.Wetka mówi,że ma szansę na przeżycie,w lecie muchy by już ją zjadły.Taka biedniutka,chciała,abym ją przytuliła,ale mogłam tylko trochę pogłaskać.

ewar

Post » Wto mar 03, 2009 19:49

ewar pisze:Ja chyba zwariuję.Znowu koty w lecznicy.Czteroletnia,śliczna,niewysterylizowana krówka.Rok była sama w domu,ale miziasta,ładnie wygląda,grzeczna.A druga? Młodziutka,przyniesiona przez karmicielkę.Jakieś zwierzę ją zaatakowało.Nie ma ucha w ogóle,oczka też jakieś dziwne.Jest już po operacji,w kołnierzu.Mruczy to biedactwo,brudne straszliwie i chce się myć,ale myje..kołnierz,bo nie dostaje się do futerka.Obraz nędzy i rozpaczy.Czy ma jakiekolwiek szanse na dom? Biała (no chyba będzie)z szarym grzbietem.Wetka mówi,że ma szansę na przeżycie,w lecie muchy by już ją zjadły.Taka biedniutka,chciała,abym ją przytuliła,ale mogłam tylko trochę pogłaskać.

Ewuniu, tyle tych bied, ktore nas potrzebuja...
Czekam na wiesci o tych koteczkach i trzymam za nie kciuki!!! Na pewno znajda domki!!!!!!!!!!!!!!!!! Poprosimy kochane Puss i Etke o ogloszenia (najwyzszy czas zebym sie samam nauczyla, ale ja niestety tuk komputerowy jestem :oops: ). Oby ta bidka przezyla, ale juz jest pod opieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedy zalozysz im watki, przeslij mi prosze linki (bo inaczej moge przegapic). A poki co pewnie bedziesz pisala tutaj?
Ogromne kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto mar 03, 2009 20:15

Założę im osobne wątki,ale jak dojdą do siebie.Krówka będzie sterylizowana.Ona już jest gotowa do adopcji.Jest jeszcze śliczna buraska z działek.

ewar

Post » Wto mar 03, 2009 20:55

ewar pisze:Założę im osobne wątki,ale jak dojdą do siebie.Krówka będzie sterylizowana.Ona już jest gotowa do adopcji.Jest jeszcze śliczna buraska z działek.

A moze sie uda wyadoptowac Burasie na ogloszenie Julci? Kciukuje!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro mar 04, 2009 1:04

Cudowna :1luvu: :1luvu: :1luvu: zrobiłam banerek, trzymaj się malutka :ok:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/b9r3][img]http://img150.imageshack.us/img150/581/tosia.png[/img][/url]

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro mar 04, 2009 1:27

Cameo,dziękuję bardzo.Zaraz wklejam.

ewar

Post » Śro mar 04, 2009 1:52

Burasia jest bardzo spasioną kotką,pani karmicielka tak dba o koty,że aż chyba przesadza.Podobno nie toleruje innych kotów,klatkę znosi źle.Mnie się bardzo podoba,ale tak młodziutka już nie jest,Nie pamiętam,ile ma lat.Nie,nie senoiorka,ale kilka.Popytam,bo już się trochę gubię.Nie mam ładnych zdjęć,trzeba czasu,aby tam pójść,żeby nie było pacjentów,żeby koty pozwoliły się obfocić.Ale zrobię,obiecuję.Obrazek Obrazek Obrazek
Ona jest taką przytulanką,ma piękne kolory,czego na zdjęciach nie widać.Wygląda groźnie,ale jest bardzo miła.

ewar

Post » Śro mar 04, 2009 8:18

ojoj ale troszke upasiona jest :)

velvet

Od: Wto kwi 11, 2006 16:27

Post » Śro mar 04, 2009 8:21

Troszkę?Hm.Ale jest ładna i zdrowa,a ja wciąż myślę o tym biedactwie z odgryzionym uchem,to tak głębokie ugryzienie,że nie ma,czy uszkodzone sa przewody słuchowe.Nie zrobiłam zdjęć,bo byłyby zbyt drastyczne.
Tosia potrzebuje spokoju,musi zaufać ludziom,zacząć się bawić,biegać,ale na to potrzeba jeszcze czasu.

ewar

Post » Śro mar 04, 2009 8:28

Wśród dobrych ludzi ona się oswoi :) mój Zulu też nie ufał, prychał......a później nas pokochał, choć obcych boi się. Ale nam pozwala zrobić ze sobą wszystko. Z Tosią też tak będzie.
Czekam na wieści co z tym bidoczkiem bez ucha :( biedne, biedne maleństwo :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]