Moderator: Estraven
JOANNAM pisze:Czy mogę dostać na pw dane do przelewu, jeśli potrzebna jest pomoc na "remont paszczy". Jak rozumiem Nika jest dużo zdrowsza i zarazem żywotniejsza i ruchliwsza niż się spodziewaliśmy pierwotnie i trzeba szukać jej spokojniejszego DS niż u mego kotwora, ale kciuki trzymamy.
z domu Niki pisze:Myślę, że ucieszy Cię wiadomość - dobra wiadomość - o wynikach Nikulki. To, co było w poprzednich badaniach nieco podniesione tzn. mocznik jest już w normie. Wynik Niki to 70,83 mg/dl norma do 70. Reszta parametrów nerkowych czyli kreatynina, fosfor, potas, chlor - wszystko mieści się w normie. Troszkę przybrała na wadze, niedużo, tylko 15 dkg, ale zawsze coś. Fizycznie Nikula czuje się dobrze, ale żyje w swoim świecie. Pozwala się głaskać, barankuje, pręży przy głaskaniu i mruczy, ale inicjatywa głaskania musi być moja. Sama nie przychodzi, nie wchodzi na kolana i nie szuka kontaktu. Może to jej natura? Ale mnie to nie przeszkadza, niech sobie żyje jak chce, może potrzebuje więcej czasu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości