Dziewczyny mam jeszcze fajne duże nowe czerwone miseczki dla kota.One są takie nietradycyjne. W środek daje się mokre jedzenie a na zewnatrz wysypuje w koło suche. Wieczorkiem zrobię zdjęcia i dołoze do licytacjii bo wczoraj o nich zupelnie zapomniałam. Pozdrawiam i zapraszam.
Dozowniki na karmę tez są fajne.Nikt nie potrzbuje?Karma jest zamknięta w pudełeczku i nie traci zapachu.Parasolka też jest śliczna.Te torebeczki dla dziewczynki to akurat na niedzielną wycieczke za miasto czy spacer. Jedzonko można schować i odblaski mają że w razie czego Dziecko widać z daleka. Zapraszam.
Dziewczyny talerzyki plus kubeczki choć są wystawione na sztuki stanowią komplet. Wyrob jest nowy, angielski i bardzo solidny. Całość zapakowana w sliczne i bardzo konkretne opakowania. Same pudełka w ktore sa zapakowane przedmioty są bardzo efektowne. Zapraszam
-- Przedmioty 1,2,3,4
Ostatnio edytowano Wto mar 03, 2009 19:35 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
Piękne Dzięki Violavi. Za chwileczke dołozę jeszcze dwie czerwone miseczki dla kotka lub pieska. Miseczki nowe. To tzw. Francuski stół.Jest miejsce i na mokre i suche jedzonko i przystawkę na deserek. Całość z bardzo wytrzyałego tworzywa, łatwa w myciu i obsłudze. Miseczka ma bardzo gładkie powierzchnie.
JA-BA miseczki już są na pierwszej stronie. Pozycja 13 i 14.Sa naprawde fajne. Jedną to musze sobie koniecznie zostawić. Na szczęscie są trzy Będe wieczorkiem Dziewczyny to wszystko uzupełnie