Adoptuję kotkę Warszawa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 02, 2009 13:18 Adoptuję kotkę Warszawa

Witam od dawna myślę o zakupie kotka (myślałam o persie) niestety kotki tej rasy są bardzo drogie,z drugiej strony nie chciałabym kupić kota z pseudochodowli,pomyślałam więc że może adoptuję kotka który potrzebuje domu i miłości.Chciałabym kotkę tak do roczku.
Najlepiej żeby była w miarę oswojona z dziećmi i psami (mam małego synka,i bernardyna)Chciałabym żeby kotek mógł wychodzić na dwór bo mam duży ogród,i najlepiej żeby kotka była wysterylizowana.Czy może ktoś mógłby Mi pomóc w poszukiwaniu kotka???A co mylicie o tym ?????

Link usunieto, by nie robic dodatkowej reklamy. K

ewailukasz

Od: Pon mar 02, 2009 13:03

Post » Pon mar 02, 2009 13:21 Re: Adoptuję kotkę Warszawa

ewailukasz pisze:A co mylicie o tym Link usunieto, by nie robic dodatkowej reklamy. K ?????

Obrzydliwy rozmnażacz :evil: :evil: :evil:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon mar 02, 2009 13:23

Pani ma jeszcze dorosłe kotki i yorki.Z drógiej strony jeśli ja go nie wezmę to może trafić do innej ...chodowli

ewailukasz

Post » Pon mar 02, 2009 13:27

a jak go weźmiesz to staniesz się kolejną osobą nakręcajacą interes tej kobity.... Pomijam że pomysł persa jako kota wychodzącego to jakaś pomyłka (przynajmniej dla mnie)...
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Pon mar 02, 2009 13:28

link, który podałaś wygląda właśnie na pseudohodowlę... "przedmioty użytkownika" Link usunieto, by nie robic dodatkowej reklamy. K Kupując koty od takich ludzi tylko nakręcasz im biznes, jest popyt jest podaż. Omijaj takie aukcje szerokim łukiem. Swoją droga bengalski egzotyk, co za bzdura :?
Dziewczyny z puchatkowa zajmują się adopcja kotów długowłosych, ale to wychodzenie do ogródka, które proponujesz to raczej zły pomysł. Pers nie nadaje się na kota wychodzącego, chyba, że chcesz mieć w domu brudnego, skołtunionego kota...ale tylko do momentu aż Ci go ktoś ukradnie lub wpadnie pod samochód. Myślę, że możesz miec takiego kota, ale bez opcji wychodzenia bez kontroli, puchatkowo http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88250&start=0
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Pon mar 02, 2009 13:33

Dzięki za pomoc faktycznie poczekam na kotka który potrzebuje miłości i domku.(z wychodzeniem na dwór to nie miałam absolutnie na myśli wychodzenia samopas tylko pod opieką)Pozdrawiam

ewailukasz