Moje tez-a najbardziej sie wstydze jak w czasie obecności gości-gady wchodzą na stół-co prawda goście do mnie często nie przychodza-wolimy spotykac sie na piwku w pubach,ale zawsze to jednak krepuje-nie wszyscy sa kociarzami!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
O matko-jakie piekne i wzruszające!-a białe skarpetusie Melci po prostu odlotowe!
Daszeńka jak zwykle-miodzio-to przesliczna kicia-ma bardzo ładna buzię!
A Glucio i Zulinda to figurki maja ,że ho ho!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ooo-Kamilko-witaj na wąteczku-od którego dla mnie wszystko sie zaczęło-ja tu się szarogęsze-w czasie nieobecności Mili-bo mianowałam sie jej wiecznym tymczasem