jaka rewelacyjna informacja mam nadzieję, że będa wiadomości z domu Czarnej
to jeszcze tylko za dom dla Kasi
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Kasia ma się dobrze.Zrobiła się bardziej przyjacielska.Już można ją normalnie pogłaskać,dzisiaj wlazła mi na kolana,daje się brać na ręce.Jest gotowa na nowy domek
jak aklimatyzuje się Czarna?
a może jakieś fotki Kasi?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Narazie pojechała do mamy tego chłopaka na badania i leczenie.Będzie tam pewnie około 2 tygodni a później wróci do niego.Ma się dobrze,jest zestresowana,wiadomo,ale ogólnie wszystko ok.Trafiła chyba w najlepsze ręce w jakie mogła z tym jej oczkiem.
Wkleję wieczorem nowe zdjęcia Kasi.
bardzo się cieszę potężny kamień spadł mi z serca
dziewczyny zrobiłyście bardzo dobrą robotę
jeszcze tylko dom dla Kasi
na zdjęciach widać "agresywnego" kota nawet fotografowi nie da spokoju