Orijen cholernie drogi - moj Gizmo je tylko suche (nie za bardzo mu p[odchodzi mieso, nawet dzisiejsza wolowina, ktora kupilam za 23 zl kilogram , wiec na Orijenie bym szybko zbankrutowala
popatrz w innych sklepach. ja kiedyś zrobiłam sobie porównanie i ceny są naprawdę zróżnicowane. orijena kupiłam za 52 zł za 2,5 kg pod koniec listopada i jeszcze mam tą paczkę. a chrupki sa u mnie zawsze w miseczce. kot je trochę i najedzony jest. fakt, że moje też mieso dostają.
U mnie idzie 1.5 kg royala na miesiac. wiec od listopada to by poszlo juz 6 kg a orijena to nie wiem ile, moze troche mniej, ale o ile mniej, kilogram, poltora?:) Na Gizmie zbankrutowac idzie
to dużo schodzi, ale może dlatego, że nie chce nic innego jeść?z tego co pamiętam acana ma przystępną cenę. to ta sama firma co orijen jak dobrze pamiętam.
Mela je malutko karmy - woli miesko - najbardziej wolowine, indyka, pozniej jajko. Gizmo je tylko suche. czasem puszke z animondy od wielkiego swieta i jajko. Ale miesko rzadko bierze w pyszczek i dlatego tak duzo suchego mi idzie a ze suche jest nieco drozsze niz miesko, to same wiecie