Olafen, zaloz mu osobny watek. Moze napisz w nim, ze pilnie potrzebna pomoc finansowa. Biedactwo.. Ja w tym miesiacu nie da rady juz wiecej wyslac, bo kupilam pare rzeczy z bazarkow i wyslalam pieniadze na Niusie, ale moze w nastepnym sie uda..
Moze moj Mąż bedzie mial juz wtedy prace.. Oby...
Zaloz mu watek, na pewno ktos sie znajdzie, kto bidzie pomoze..
Kurcze, a moze napisalabys do jakis dziewczyn z forum, zeby pomogly poszukac domu dla kotkow.. Nie wiem co wiecej mozna zrobic.. Wątek ma tyle wejsc, a jakos nikt nie chce dac Benowi i Filkowi domu z prawdziwego zdarzenia..
Jak to w koncu jest? Powinni isc w dwupaku, czy osobno tez jest taka mozliwosc? Co do wychodzenia to bardzo sie garną, czy mogliby byc w domu niewychodzacym? Wiem, ze ciezko uskuteczniac marketing, jak nie masz ich w poblizu, ale moze da rade te glowne rzeczy ustalic.. Co do Filka, to na jakim specjalnym pokarmie on jest??[/quote]
Wolałabym w dwupaku. Jeszcze na początku były młodsze, ale teraz już są bardzo do siebie przywiązane, natomiast lubią dwór. Ja widzę po mojej Fionce jak tęsknym okiem patrzy w okno i miauczy, bo chce wyjść, a Ben I Filek wychodzą teraz, bo mieszkają na parterze, więc lepiej domek z wyjściem.
Ten trzeci kot o dziwo już ma domek. Chore koty jednak są bardzo chodliwe, więc może wymyślę Benowi i Filkowi jakąś chorobę i wtedy ze współczucia ktoś ich weźmie
Znajoma mamy z Pajęczna zabrała go do siebie, ale Bena i Filka nie chciała wcześniej.
Mam nadzieje tylko, że go nie zwróci.